BR Funsten kiest K8 om hun groei te ondersteunen in Noord Amerika

CARY, NC – 18 Mei 2016

Dancik International, leverancier van geïntegreerde software oplossingen gericht op bouwmaterialen, hout, vloerbedekking, elektrotechniek en andere distributiemarkten, groothandels en retailmarkten heeft vandaag aangekondigd de BR Funsten & Co heeft getekend voor een K8 licentie en Web Builder voor 200 gebruikers, inclusief professionele services en hosting. Dancik is verheugd dat BR Funsten & Co.K8 heeft geselecteerd als partner voor hun groeiende bouwmaterialen distributie activiteiten verspreid over de westkust van Noord Amerika.

BR Funsten & Co. fungeert als de moedermaatschappij voor zowel het bedrijf Tom Duffy als Commercial Solutions en biedt de meest uitgebreide verzameling van producten en diensten verspreid over alle kanalen van vloerindustrie. BR Funsten & Co. is opgericht in 1956, en uitgegroeid tot één van de tien grootste vloeren groothandelaren in de natie. Sinds de aankoop van Tom Duffy is het bedrijf geëvolueerd van hoofdzakelijk een vloeren distributiebedrijf tot een vooraanstaande leverancier/distributeur voor de bouwindustrie met 28 vestigingen in Californië, Arizona en Nevada.

"K8 zal ons voorzien in de mogelijkheden om ons bedrijf te blijven uitbreiden met het vertrouwen dat wij het juiste systeem en de juiste functionaliteiten hebben om onze bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen en onze capaciteiten van onze klantenservice te verbeteren. K8 was een duidelijke keuze voor ons," verklaarde Anne Funsten, President van BR Funsten & Co.

Alan Cross, KCS Executive Vice President van Noord-Amerika, zei: "We zijn blij dat BR Funsten & Co. heeft gekozen voor K8. We hebben nauw samengewerkt om hun bedrijfsmodel te begrijpen en op onze beurt om de kracht en diepgang van de software te demonstreren om hun zakelijke doelen te bereiken."

Het project zal naar verwachting zonder vertraging verlopen, zowel BR Funsten & Co. als Dancik kijken heel erg uit naar de implementatiefase. Het Dancik project managementteam zal nauw samenwerken met BR Funsten & Co in de komende maanden om een succesvolle go-live te verzekeren.

Voor meer informatie over BR Funsten & Co. bezoek www.brfunsten.com.

Dancik International is onderdeel van de KCS Group.

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.