Kerridge Commercial Systems benoemt Fred Loos tot Managing Director Benelux

Fred Loos

“Ik ben vereerd te zijn benaderd voor de functie van Managing Director Benelux en kijk ernaar uit mijn steentje bij te dragen aan de verdere groei van Kerridge Commercial Systems in de Benelux.”

Fred Loos, Managing Director Benelux, Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems, leverancier van geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor handelsbedrijven, groothandel en distributie, heeft Fred Loos (1962) per 1 juli 2018 benoemd tot Managing Director Benelux. Fred Loos brengt 34 jaar ervaring in IT en financieel-logistieke systemen met zich mee en neemt de rol over van Ian Bendelow, CEO van de KCS Group. In zijn functie zal Fred Loos leidinggeven aan de dagelijkse operatie van zowel Kerridge Commercial Systems in Sliedrecht als het recent overgenomen AGP Business Software in Veghel en Capelle aan den IJssel. Ook speelt hij een belangrijke rol bij het verenigen van beide bedrijven en het optimaliseren van de samenwerking.

Vóór zijn aanstelling bij Kerridge Commercial Systems was Fred Loos werkzaam als General Manager SME bij een gerenommeerd softwarebedrijf, waar hij verantwoordelijk was voor de mkb-markt in Nederland en België. Gedurende zijn carrière deed hij uitgebreide ervaring op in de richting van IT en management, door middel van diverse (leidinggevende) functies, opleidingen en cursussen.

Fred Loos: “Ik ben vereerd te zijn benaderd voor de functie van Managing Director Benelux en kijk ernaar uit mijn steentje bij te dragen aan de verdere groei van Kerridge Commercial Systems in de Benelux. Begin 2018 nam het bedrijf AGP Business Software over. Een bedrijf overnemen is één ding, van verschillende bedrijven één maken is een tweede. Ik kan niet wachten om met de verschillende entiteiten samen te werken om een succesvol geheel te creëren over meerdere locaties, en ben zeer gemotiveerd om nieuwe kansen voor uitbreiding te spotten.”

Lees het hele artikel hier.

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.