Skip to content

Hout en Bouwmaterialen

 

Bedrijfssoftware voor de groothandel in bouwmaterialen

Onze ERP oplossing is ontwikkeld om snel rendement uit investeringen te kunnen halen en jouw handelsprocessen te automatiseren en optimaliseren.

De geavanceerde geïntegreerde functionaliteiten zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van de markt.

Onze ERP software:

  • Ondersteunt de volledige verkoopcyclus vanaf initiatie, offertebeheer tot en met orderplaatsing en levering
  • Maximaliseert de waarde van elke aanvraag en transactie
  • Heeft inkoopfunctionaliteiten die zeer capabel en flexibel zijn
  • Bevat managementinformatie, analyse en hulpprogramma's voor rapportage

Op maat voor jouw bedrijf

Iedere gebruiker binnen jouw organisatie heeft de mogelijkheid om een eigen unieke 'werkplaats' in te richten waarbij specifieke functies voor bepaalde rollen en verantwoordelijkheidsgebieden worden weergegeven. Business intelligence geeft personen of afdelingen toegang tot veilige, gecentraliseerde gegevens op het precieze niveau dat ze nodig hebben voor het effectief uitvoeren van hun functies.

Real-Time orderverwerking

Ons verkooporderverwerking scherm biedt gebruikers uitgebreide 'real-time' informatie om taken efficiënt te voltooien. Onze software biedt ook uitgebreide inter-filiaal zichtbaarheid, voorraad zichtbaarheid en transactie verwerking tools, evenals voorraadbeheer functies om te helpen met goed management van jouw inventaris en voorraad.

Verbetering van de bedrijfsprocessen

Met onze software kun je bedrijfsprestaties controleren in real time om de beste en meest nauwkeurige overzichten te krijgen. Het systeem staat je toe om meer tijd te besteden aan controle van jouw vereisten en processen, dit betekent meer tijd om je te concentreren op verbetering van jouw bedrijf. Belangrijke prestatie-indicatoren geven een overzicht van de verkoop, marges, voorraadniveaus en de positie van de leverancier. Omdat de informatie wordt verstrekt in real-time, kunnen acties dienovereenkomstig worden genomen.

Volledig klantbeheer

Onze uitgebreide CRM suite heeft alle functionaliteiten voor het beheren van klantenrecords, ongeacht of dit detailhandelaren, wederverkopers, handelaren of consumenten zijn. De opslag van alle informatie en het gebruik ervan effectief toepassen biedt nieuwe kansen op het gebied van het verbeteren van service, specifieke klantcampagnes uitrollen, stimulansen aanbieden of simpelweg gewoon in contact te blijven.

Ontvang direct onze digitale brochure, specifiek voor de handel in bouwmaterialen.

Brochure Hout & Bouwmaterialen

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië