Skip to content

Eenvoudige orderinvoer

 

Eenvoudige orderinvoer

We begrijpen de uitdagingen waarmee handelsbedrijven dagelijks geconfronteerd worden bij het leveren van goede klantenservice. In een dynamische handelsomgeving zijn klanten veeleisend, hebben ze vaak weinig tijd en willen ze hun transacties zo snel mogelijk voltooien. Vanuit onze ervaring betekent het leveren van consistent en goede dienstverlening ook het kunnen realiseren van voordeel ten opzichte van uw concurrentie.

Onze software maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk orders aan te maken, ongeacht of het aan de balie is, aan de telefoon of online. Onze verkoopsoftware geeft u met 1 druk op de knop inzicht in voorraaddetails, afbeeldingen, promoties, alternatieve en complementaire producten. Dankzij flexibele softwaretools kunt u de waarde van elke transactie maximaliseren.

Met een oplossing van Kerridge Commercial Systems kunt u uw klanten de ervaring bieden waar zij naar op zoek zijn; snelheid, efficiëntie, kwaliteit en winstgevend.

Onze eenvoudige orderinvoer biedt uw bedrijf:

  • Verfijnde zoekfunctionaliteiten voor producten
  • Uitgebreide productinformatie en afbeeldingen
  • Accessoires, aanvullende en alternatieve productopties
  • Gerichte promoties - afgestemd op transactiegegevens
  • Snelle plaatsing van bestellingen, inclusief details over de betaling
  • Volledig geïntegreerd met picking-, verzend- en bezorgprocessen
  • Geavanceerd winstmargebeheer en rapportagemogelijkheden

Neem contact met ons op voor meer informatie over de juiste verkoopsoftware voor uw handelsbedrijf

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.