Skip to content

CRM

 

Kies voor geïntegreerde CRM software met Kerridge Commercial Systems

Laat ons jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen met de onmisbare kracht van Customer Relationship Management (CRM) oplossingen van Kerridge Commercial Systems! Met de juiste CRM oplossing in handen optimaliseer je klantrelaties en verhoog je jouw omzet tot ongekende hoogtes. Het uitgebreide scala aan functionaliteiten van de CRM software zorgt ervoor dat je beter inzicht krijgt in de behoeften en wensen van jouw klanten, waardoor je precies kunt bieden wat ze nodig hebben. Wacht niet langer, ervaar de kracht van CRM en laat jouw bedrijf groeien.

Wat zijn de mogelijkheden wanneer je werkt met CRM oplossingen?

Stel je eens voor dat je in staat bent om binnen no-time klantprofielen op te bouwen met alle relevante informatie die je nodig hebt, zoals eerdere aankopen, interesses en voorkeuren. Met deze waardevolle inzichten kun je gerichte marketingcampagnes opzetten en jouw klanten persoonlijk aanspreken met aanbiedingen die volledig aansluiten op hun behoeften. Klinkt als muziek in de oren, toch? Met onze geavanceerde CRM oplossingen wordt deze droom werkelijkheid en blijf jij jouw concurrenten altijd een stapje voor. Wij helpen jou om de functionaliteiten van onze ERP-oplossingen optimaal te benutten, of te integreren met een specialistische CRM applicatie.

Jouw automatische agenda

Ontdek nu de mogelijkheden van een geautomatiseerd CRM pakket en vergeet nooit meer een follow-up of belangrijk contactmoment. Met het CRM pakket hoef jij je geen zorgen meer te maken over het missen van belangrijke deadlines en afspraken. Het systeem zal je automatisch op de hoogte houden en biedt jou de mogelijkheid om vanuit het platform e-mails en andere communicatie te versturen. Zo blijf jij altijd up-to-date en kun jij snel reageren op belangrijke ontwikkelingen. Op die manier schakel je snel om jouw klanten tevreden te houden. Het is tijd om jouw klantrelaties naar een hoger niveau te tillen met de kracht van geautomatiseerde CRM oplossingen.

Onze CRM software: de voordelen op een rij

  • Verbetert de service aan jouw klanten door juiste beschikbaarheid van klantinformatie

  • Creëert kansen voor marketingcampagnes

  • Verschaft informatie over beslissers en andere contactpersonen

  • Voorkomt verkeerde, onvolledige of overbodige communicatie met jouw klanten

  • Verhoogt omzet door dichter bij jouw klanten en prospects te kunnen staan

Onze partnership met CAS en genesisWorld.

Kortom, goed geïntegreerde CRM functionaliteiten zijn van ongekend belang. Al onze ERP oplossingen hebben hier eigen modules en functionaliteiten voor beschikbaar. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een uitgebreider CRM pakket met mogelijkheden die verder reiken dan de basis functionaliteiten?

Om hier aan te kunnen voldoen als leverancier van ERP software heeft KCS een sterke integratie gerealiseerd met genesisWorld CRM. Zo kunnen wij de groei van onze klanten die dagelijks met Wholesale werken verder ondersteunen met een moderne CRM-tool.

CAS is het Duitse bedrijf achter het CRM softwarepakket genesisWorld. Dit is een toonaangevende standaard CRM-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. CAS bestaat al meer dan 20 jaar en wordt over de hele wereld gebruikt. Zo is genesisWorld beschikbaar in meer dan 15 talen. Kerridge Commercial Systems is gold partner van CAS. Dit is het hoogste samenwerkingsverband met de leverancier. Dit is niet toevallig want bij KCS geloven we enorm in deze CRM oplossing! genesisWorld sluit namelijk perfect aan bij onze klanten.  Dankzij ons partnership met CAS hoeft je niet met een derde partij aan de slag en kan je gebruik maken van een goede integratie. Lees hier meer over de integratie tussen Wholesale en genesisWorld.

Meer weten over hoe onze CRM functionaliteiten jouw bedrijf kunnen helpen? Neem contact met ons op.


Download een brochure   Vraag een demo aan  

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië