Skip to content

Verhuur

 

Verhuursoftware

Branche specifieke verhuursoftware voor jouw verhuurbedrijf

Kerridge Commercial Systems biedt meerdere oplossingen voor de verhuurbranche voor onder andere acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, verhuur, inhuur, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en facturatie. Daarnaast zijn uitgebreide koppelingen aanwezig met toepassingen via derden, zoals een webshop, e-facturatie en meer. Door de verstrekkende integratie van alle modules, hoef je gegevens maar één keer in te voeren en kan je deze binnen het gehele systeem raadplegen. De toegevoegde waarde is direct merkbaar dankzij het verhogen van efficiëntie in jouw dagelijkse activiteiten. Met de betrouwbare en actuele informatie uit het systeem kan je jouw organisatie snel en effectief bijsturen wanneer nodig.

inspHire – a Kerridge Commercial Systems Company


‘Get inspHired’ met onze verhuursoftware die snel, flexibel en toekomstbestendig is.

Meer weten over onze verhuursoftware voor jouw verhuurbedrijf?

Lees meer  

Heroverweeg jouw verhuurproces van begin tot eind met verhuursoftware die is ontworpen om jouw werk gemakkelijker te maken – waardoor je tijd en geld bespaart.

Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. Om succesvol te zijn en de concurrentie voor te blijven, dienen materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd. Onze flexibele ERP oplossingen helpen je om een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te realiseren zonder rendementsverlies, door personeel, materieel en logistiek beter op elkaar af te stemmen.


Volledige controle over je verhuurprocessen van begin tot eind

De tijd die nodig is om orders te verwerken wordt drastisch verkort; offertes worden snel aangemaakt, eenvoudig omgezet en de beschikbaarheid van machines, artikelen of personeel wordt op één plaats bijgehouden, zodat je alle kansen kan benutten. Onze verhuursoftware elimineert verspilde tijd en moeite. Teams kunnen moeiteloos het transport van apparatuur plannen en ritten organiseren om leveringen, retouren, transfers en ander verhuuractiviteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Krachtige verhuuroplossingen helpen je om in contact te blijven, de productiviteit te verhogen en je klanten beter van dienst te zijn. Ontvang een bewijs van levering, voer inspecties uit en reserveer apparatuur voor ingebruikname of reparatie. Stroomlijn je vermogensbeheerprocessen - synchroniseer je gegevens, of je nu op kantoor bent of onderweg.

Inzicht in één oogopslag

Krijg duidelijk zicht op en inzicht in je inhuur- en verhuurapparatuur. Bekijk real-time gegevens in jouw favoriete dashboards, rapporten of weergaven. Begrijp in één oogopslag hoe je artikelen, machines of personeel dagelijks, wekelijks of maandelijks presteert. Evalueer het gebruik, de afschrijving en de ROI van je assets met krachtige activa-analyserapporten. Profiteer van taakherinneringen bij huurcontracten/verkooporders/inkooporders/workshopopdrachten/diensten en inspecties voor bruikbare informatie die de dagelijkse gang van zaken in je verhuurbedrijf verbetert.

Onze verhuursoftware helpt jouw bedrijf om tot een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te komen zonder rendementsverlies.

Waarom kiezen voor onze verhuursoftware?

  • Verkrijg volledige controle: beheer je verhuur, verkoop en service vanuit één systeem
  • Digitaliseer je handmatige processen – ook onderweg.
  • Optimaliseer je serviceroutes, planning en logistiek beheer.
  • Integreer je telematicagegevens voor een precieze locatie en gebruiksstatus.
  • Verbeter je cashflowprocessen.
  • Maakt complexe bedrijfsanalyses eenvoudig.
  • Elimineer het gebruik van meerdere systemen dankzij een volledig geïntegreerde verhuuroplossing.

Download een brochure  


 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.