Skip to content

Verhuur

 

Verhuursoftware van Kerridge Commercial Systems

Als verhuurorganisatie heb jij dagelijks te maken met een tal van verhuurprocessen en administratieve taken. Het is daarom van groot belang om deze processen zo efficiënt en gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Op deze manier voorkom jij overbodige kosten voor jouw bedrijf en kun je de ideale prijs-kwaliteitverhouding bieden om concurrentie voor te blijven. Gelukkig is er een slimme oplossing beschikbaar voor jouw verhuurorganisatie: het gebruik van ERP-verhuursoftware.

Welke oplossingen biedt ERP-verhuursoftware van Kerridge Commercial Systems?

Kerridge Commercial Systems biedt verschillende oplossingen voor de verhuursector, waaronder acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, verhuur, inhuur, inkoop, verkoop, projectuitvoering, planning en facturatie. Daarbij zijn er uitgebreide koppelingen met externe toepassingen beschikbaar, zoals webshops, elektronische facturering en nog veel meer.

Door de volledige integratie van alle modules hoef je slechts één keer gegevens in te voeren en kun je deze in het hele systeem bekijken. Al jouw belangrijke processen binnen het verhuurbedrijf komen hierdoor samen op één plek. Het gebruik van deze verhuur software kan de efficiëntie van jouw dagelijkse activiteiten verhogen en zorgt voor betrouwbare en actuele informatie waarmee jij jouw organisatie snel en effectief kunt bijsturen. In praktijk bespaar je hierdoor veel tijd en elimineer je onnodige kosten.

Krijg inzicht in belangrijke bedrijfsstatistieken

ERP-verhuursoftware stelt je in staat om belangrijke bedrijfsstatistieken te analyseren, zoals de meest verhuurde producten en de klanten die de meeste omzet genereren. Dit geeft je de mogelijkheid om je verhuurstrategie te verbeteren en beter af te stemmen op de wensen en behoeften van je klanten. Daarnaast kun je gerichter investeren in je verhuurvloot door deze inzichten te gebruiken.

Naast het bieden van inzicht in bedrijfsstatistieken, kan ERP-verhuursoftware jou op deze manier ook helpen om verhuurprocessen verder te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk rapportages maken om de prestaties van je verhuur te analyseren en snel reageren op calamiteiten of onderhoudsproblemen.

In het kort: waarom kies jij voor de verhuursoftware van Kerridge Commercial Systems?

In essentie biedt ERP-verhuursoftware de ideale oplossing voor verhuurorganisaties die hun processen willen optimaliseren en hun administratie efficiënter willen inrichten. Het gebruik van deze software bespaart niet alleen tijd en kosten, maar kan ook de kwaliteit van jouw dienstverlening verbeteren. Op deze manier kun jij de ideale prijs-kwaliteitverhouding bieden en de concurrentiestrijd aangaan. Kies voor verhuur software en je zult het volgende ervaren:

  • Je kunt volledige controle verkrijgen door het beheren van je verhuur, verkoop en service vanuit één enkel systeem.
  • Digitaliseer jouw handmatige processen, zelfs als je onderweg bent.
  • Optimaliseer je serviceroutes, planning en logistiek beheer.
  • Integreer jouw telematicagegevens voor een precieze locatie en gebruik status.
  • Je kunt jouw cashflowprocessen verbeteren.
  • Vereenvoudig complexe bedrijfsanalyses.
  • Met een volledig geïntegreerde verhuuroplossing kun je het gebruik van meerdere systemen elimineren.

inspHire – a Kerridge Commercial Systems Company


‘Get inspHired’ met onze verhuursoftware die snel, flexibel en toekomstbestendig is.

Download een brochure  


 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië