Branche Overzicht

Geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor handel en distributie

Wij bieden een geïntegreerde ERP oplossing die flexibiliteit ondersteunt binnen inkoop, verkoop, voorraadbeheer en service.

Groothandelaren, distributeurs, handelaren en retailers evolueren naar moderne bedrijven met complexe processen, opererend met een innovatieve distributieketen en meerdere verkoopkanalen. Door de vervaging van traditionele grenzen is flexibiliteit van essentieel belang voor succes in de huidige dynamische markt. Hiervoor is een snel en slagvaardig bedrijfsplatform noodzakelijk, ongeacht of u nu één vestiging heeft of een onderneming met meerdere distributiepunten, verschillende showrooms of een combinatie met een webshop.

U hebt een krachtig en veelzijdig softwarepakket nodig om concurrerende prijsvoering mogelijk te maken en een uitstekende te service te bieden aan uw klanten.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw branche? Neem contact met ons op.

K8 Demo aanvragen Neem contact op
 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.