Skip to content

ERP-systeem voor groothandels

Maak jouw handelsbedrijf klaar voor de toekomst


Ben jij op zoek naar manieren om de processen binnen jouw groothandel efficiënter en winstgevender te maken? Dan is het tijd om het traditionele handmatige beheer achter je te laten en te kiezen voor een innovatieve oplossing: het ERP-systeem. Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf? Onze collega’s vertellen je graag meer en laten je zien hoe een goed geïmplementeerd ERP-systeem kan bijdragen aan het beter beheren van jouw voorraad. Kies voor innovatie, kies voor een ERP-systeem.

 

Begin je digitale transformatie:

 

Download een brochure Neem contact op

Het ERP-systeem: efficiënt en nauwkeurig


Stroomlijn je bedrijfsvoering met onze ERP-software. Verhoog je efficiëntie en nauwkeurigheid door real-time inzicht te krijgen in je voorraadniveaus en de in- en verkoopadministratie te automatiseren. Geen overmatige administratie - laat ons baanbrekende ERP-systeem het werk voor je doen en bespaar tijd en geld. Een ERP-systeem biedt niet alleen efficiëntie- en kostenbesparingen, maar verhoogt ook de productiviteit van jouw bedrijf. Door geautomatiseerde workflows en betere planning stel jij jouw medewerkers in staat om efficiënter te werken. Dit betekent dat je meer kunt doen in minder tijd, waardoor je jouw bedrijfsactiviteiten kunt opschalen en meer omzet kunt genereren.

Your business, Your way

Maak jouw handelsbedrijf klaar voor de toekomst met onze all-in-one softwareoplossingen die gemakkelijk uit te breiden zijn met mobiele apps en geavanceerde integraties van API’s en 3e partijen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en groeien met jou mee wanneer jij wilt.

De oplossingen van KCS integreren en beheren een hele reeks bedrijfsprocessen waaronder:

Prijzen en voorraadbeheer

Prijzen en voorraadbeheer

Customer Relationship Management (CRM)

Customer Relationship Management (CRM)

Inkoop- en Verkoop management

Inkoop- en Verkoop management

Financiën en boekhoudin

Financiën en boekhouding

Business Intelligence

Business Intelligence

Warehouse management

Warehouse management

Werkorder processen

Werkorder processen

Documentbeheer

Documentbeheer

Benieuwd welk handelssysteem bij jouw bedrijf past?

Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je graag verder!

Michiel KCS

Het voorraadoverzicht


Het hebben van real-time inzicht in voorraadbeheer voor een groothandel is cruciaal om snel te kunnen anticiperen op veranderingen in de vraag en om de kosten van overtollige voorraad te minimaliseren. Het ERP-systeem biedt de mogelijkheid om het gehele assortiment beter af te stemmen op de vraag van de klant, omdat het inzicht geeft in de behoeften van klanten. Met behulp van verkoophistorie en actuele trends kunnen groothandels hun voorraadniveaus optimaliseren en hun assortiment beter afstemmen op de vraag van de klant. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor een verhoogde omzet.

Verminderen van administratieve lasten en menselijke fouten


Het ERP-systeem is ontworpen om menselijke fouten in bedrijfsprocessen tot een minimum te beperken. Door geautomatiseerde workflows en realtime inzicht in bedrijfsactiviteiten, kan het systeem onmiddellijk actie ondernemen wanneer er afwijkingen worden gedetecteerd. Hierdoor worden risico's op menselijke fouten geminimaliseerd en kunnen bedrijven de kans op kostbare fouten verminderen.

Bovendien biedt het ERP-systeem een veiligheidsnet voor bedrijven om de gevolgen van menselijke fouten te verminderen. Dankzij de uitgebreide rapportage- en analysefuncties van het systeem, kunnen bedrijven snel fouten identificeren en corrigeren voordat deze tot problemen leiden. Zo blijft het bedrijf in controle en kan sneller worden gehandeld om fouten op te lossen.

Een selectie van de branches die wij bedienen:

Hout & Bouwmaterialen
Hout &
Bouwmaterialen

IJzerwaren
IJzerwaren

Technische Groothandel
Technische
Groothandel

Automotive Aftermarket
Automotive
Aftermarket

Verpakkingen
Verpakkingen

Gereedschappen
Gereedschappen

+ meer branches uiteraard
En meer branches

Betere klantenservice


Een tevreden klant is een terugkerende klant, daarom is het van essentieel belang om als bedrijf de klantenservice op orde te hebben. Het ERP-systeem is hierbij de sleutel tot succes. Door het gebruik van een ERP-systeem voor groothandels wordt alle informatie van klanten centraal opgeslagen. Hierdoor hebben alle medewerkers van de klantenservice toegang tot dezelfde klantinformatie, waardoor geen tijd verloren gaat door het ontbreken van de juiste informatie en klanten niet onnodig van het kastje naar de muur gestuurd worden. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere afhandeling van klantvragen en -problemen.

Onze aanbevolen handelssoftware:


Geavanceerde all-in-one software in de Cloud waarmee je alle aspecten van jouw groothandel kunt beheren.

 

Lees meer over K8

Moderne, intuïtieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor elk type handelsbedrijf.

 

Lees meer over Wholesale

Een software oplossing, uitgebreid met mogelijkheden voor service en onderhoud - voor de groothandel.

 

Lees meer over Dimasys

Vraag een gratis demo aan of neem contact met ons op!


Een ERP-systeem voor groothandels helpt bij het optimaliseren van het voorraadbeheer binnen een groothandel. Het geeft real-time inzicht in voorraadniveaus, automatiseert inkoop- en verkoopprocessen en draagt bij aan betere klantenservice. Het succesvol implementeren van een ERP-systeem vereist goede inventarisatie en samenwerking tussen afdelingen en de ERP-leverancier.

Door een ERP-systeem te implementeren, kunnen groothandels hun bedrijfsprocessen efficiënter maken en betere resultaten behalen Benieuwd welke oplossing het beste aansluit bij jouw handelsbedrijf? Vraag vrijblijvend advies, download de brochure of vraag een demo aan.

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië