Skip to content
 

Business Intelligence voor inzicht en geïnformeerde beslissingen

De juiste informatie op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar stellen, is de manier om een organisatie beter te laten presteren. Het helpt je bedrijf om minder kosten te maken, meer omzet te halen en bedrijfsprocessen te verbeteren. Business intelligence helpt je hierbij.

Geïntegreerde Business Intelligence

Onze geïntegreerde business intelligence is een op maat gemaakte oplossing en geeft je bedrijfsinzicht door bedrijfsresultaten te berekenen en te monitoren. Met deze waardevolle informatie kan je onderbouwde beslissingen nemen. Je hebt toegang tot essentiële informatie die je ondersteunt bij het behalen van je doelstellingen – volledig geïntegreerd binnen het ERP systeem.

Het periodiek monitoren van belangrijke prestatie indicatoren, waarbij betrouwbare informatie wordt gebruikt, is een belangrijke prioriteit bij groothandels die continue moeten inspelen op een veranderende markt. Business Intelligence is, net als alle functionaliteiten binnen de handelssoftware, specifiek voor de groothandel ontwikkelt. Met aanpasbare management dashboards krijg je een compleet overzicht van verkoop, orderboek, voorraad, crediteuren, debiteuren en financiën.

Lees meer over alle functionaliteiten van onze Handelssoftware en de mogelijkheden.

Sales Intelligence – Vecta

Vecta, een unieke integratie van Business Intelligence (Bl) & CRM, biedt een actueel en uitgebreid overzicht van je verkoopkansen en prestaties, waar en wanneer je het nodig hebt. Vecta is niet alleen los beschikbaar, maar ook als additionele oplossing gekoppeld aan meedere applicaties binnen het KCS portfolio. Het is een complete, intuïtieve tool die informatie transformeert die verborgen zit in je bedrijfsgegevens en data en je een mobiele en geïnformeerde verkoopomgeving biedt. Maak gebruik van eenvoudig op te zetten verkoopanalyses, gepersonaliseerde notificaties en live activiteitenregistratie om acties en resultaten te stimuleren en individuele gebruikers te machtigen voor specifieke autorisaties.

Meer informatie over Vecta


QlikSense Business Intelligence

Naast onze geïntegreerde BI en Sales Intelligence tools zijn wij ook distributeur en reseller van Qlik. Om onze klanten te voorzien van de juiste oplossingen maken wij ook gebruik van de Business Intelligence software Qlik Sense. Deze software staat hoog in het Gartner leaderships quadrant. Deze software is geselecteerd op gebruiksgemak voor zowel de eindgebruiker als de IT-organisatie.

Benieuwd naar de verschillende standaard Qlik dashboards die wij al voor je hebben ingericht en beschikbaar hebben? Klik dan hier.

Qlik Dashboards


Business Intelligence - De voordelen op een rij:

  • Verschaft volledige transparantie over belangrijke prestatie indicatoren (kpi’s)
  • Verbetert de kwaliteit van operationele en financiële beslissingen
  • Verschaft directie, financiële staf en management gepaste informatie
  • Centraliseert belangrijke data en maakt deze toegankelijk voor gebruikers, in overeenstemming met toegewezen rechten en beperkingen
  • Stelt bedrijfsprestaties centraal bij het management

Lees ook onze blog "Wat is Business Intelligence" met de 4 tekenen dat jouw bedrijf zal profiteren van BI Software.

Meer weten over de verschillende oplossingen voor Business Intelligence, neem contact met ons op.

Contact opnemen  

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië