Skip to content
 

Qlik dashboards

Naast onze geïntegreerde BI en Sales Intelligence tools zijn wij ook distributeur en reseller van Qlik. Om onze klanten te voorzien van de juiste oplossingen maken wij ook gebruik van de Business Intelligence software Qlik Sense. Deze software staat hoog in het Gartner leaderships quadrant. Deze software is geselecteerd op gebruiksgemak voor zowel de eindgebruiker als de IT-organisatie.

Wij hebben meerdere Qlik dashboards specifiek voor de groothandel beschikbaar.


Qlik Order 2 Cash Dashboard

Brengt de margekillers in beeld zoals benoemd door Walther Ploos van Amstel.

Qlik Sales Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van klanten(groepen), product(groepen) en medewerkers.


Qlik Inkoop Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van leveranciers, in voorraadstanden en leveringen.

Qlik Betalingsgedrag Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van debiteuren, openstaande posten en aantal dagen vervallen.

Qlik Finance Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten per periode, Profit & Loss overzicht, trend overzichten Profit & Loss en grootboek subtotalen.ICT kennis niet nodig!

Om overzichtelijke visualisaties te bouwen heb je geen ICT kennis nodig. Je maakt eenvoudig grafieken door middel van drag-and-drop. Zo krijg je snel nieuwe inzichten zonder dat je je gegevens verder hoeft te bewerken in Excel en heb je toch de zekerheid van betrouwbare data. Of je nu op een tablet, laptop of smartphone werkt, je hebt direct inzicht en kunt deze inzichten ook delen met anderen. Ook kun je rechtstreeks vanaf jouw device presenteren.

Dashboard gratis uitproberen?

Wil je Qlik Sense uitproberen en ervaren hoe het werkt? Neem dan contact met ons op. Het is mogelijk gebruik te maken van een gratis versie. Deze gratis versie heeft geen beperkingen in functionaliteit en blijft 30 dagen voor je beschikbaar. De applicaties die je met deze software bouwt zijn alleen door jouzelf te gebruiken. Wanneer je besluit de software aan te schaffen dan kan je de gebouwde applicaties wel delen met je collega’s.

Een dashboard gratis uitproberen? Vul dan het formulier hieronder in

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië