About Us

Over Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan handelsbedrijven, groothandel en distributie.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Wij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel en distributie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Wij hebben meer dan 870 mensen in dienst in kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid Afrika en in de Verenigde Staten. Wij bedienen meer dan 14.900 klanten op ruim 18.000 locaties wereldwijd.

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.