Skip to content

Software voor handel en distributie

 

Handelssoftware voor de groothandel

De totaaloplossing voor uw handelsbedrijf

Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de handelsbranche bieden wij totaaloplossingen die specifiek voor handelsbedrijven ontwikkeld zijn. Met onze handelssoftware heeft u altijd inzicht in uw huidige voorraad, openstaande orders, marges, boekhouding en belangrijke prestatiemeters. Van offerte tot aan facturatie – u vindt alle benodigde functionaliteiten in 1 systeem.

Naadloze integratie functionaliteiten

De handelsbranche is dynamisch en u moet continu inspelen op de ontwikkelingen en veranderingen in de markt om concurrentievoordeel te behouden. De juiste inrichting van uw bedrijfsprocessen speelt hierbij een cruciale rol. De juiste handelssoftware, afgestemd en ingericht op de bedrijfswensen en eisen, kan veel ondersteuning bieden. De functionaliteiten en modules binnen onze handelssoftware integreren naadloos in elkaar waardoor u elk aspect van financiën, handel, logistiek en management onder controle houdt.

Download de brochure 

Handelssoftware die schaalbaar is - voor ieder bedrijf, klein en groot

Onze handelssoftware wordt wereldwijd gebruikt door verschillende type bedrijven. De ERP systemen kunnen u ondersteunen ongeacht of u nu één vestiging, meerdere filialen, showrooms of een webshop heeft. Van vijf gebruikers tot enkele duizenden, de oplossingen is een schaalbaar product en kan meegroeien met het bedrijf zowel lokaal als internationaal. 

Flexibel- Uw bedrijf, Uw manier

U wilt uw bedrijf op uw manier runnen en onze software kan naar uw behoeften en eisen ingericht worden. Van de keuze welke modules te gebruiken tot de inrichting van het systeem, de dashboards en wie toegang heeft tot welke functionaliteit: u bepaalt het allemaal zelf.

ERP handelssoftware: lokaal of in de Cloud

Voor nog meer flexibiliteit en schaalbaarheid kan onze handelssoftware lokaal geïnstalleerd worden (op uw hardware) of gehost in onze Cloud: K-Cloud. Onze Cloud oplossing ondersteunt uw groei zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hardware gerelateerde beperkingen. Wij nemen alle dagelijkse zorgen over het beheer van uw systeem weg en bieden een reeks van disaster recovery en bedrijfscontinuïteits mogelijkheden aan.

Inkoop, voorraad, verkoop en service

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Heeft u een handelsbedrijf en wilt u meer weten over de ERP oplossingen van Kerridge CS en in het bijzonder onze handelssoftware? Download nu onze brochure of neem contact met ons op.

Vraag een demo aan Download een brochure

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.