Skip to content

Software voor handel en distributie

 

Handelssoftware voor de groothandel

De totaaloplossing voor jouw handelsbedrijf

Met een slimme ERP-oplossing kan je jouw processen optimaliseren, tijd besparen én inzicht genereren.

Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de handelsbranche bieden wij totaaloplossingen die specifiek voor handelsbedrijven ontwikkeld zijn. Met onze handelssoftware heb je altijd inzicht in je huidige voorraad, openstaande orders, marges, boekhouding en belangrijke prestatiemeters. Van offerte tot aan facturatie – je vindt alle benodigde functionaliteiten in 1 systeem.

Afgestemd op jouw bedrijfswensen.

De handelsbranche is dynamisch en voortdurend in beweging en je moet continu inspelen op de ontwikkelingen en veranderingen in de markt om concurrentievoordeel te behouden. De juiste inrichting van je bedrijfsprocessen speelt hierbij een cruciale rol. De juiste software, afgestemd en ingericht op de bedrijfswensen en eisen, kan veel ondersteuning bieden. Onze ERP-systemen helpen de wisselende informatiebehoefte te begrijpen en hierop in te spelen.

Met onze oplossingen bieden we jouw groothandel een ERP systeem dat past bij jouw bedrijf.

Download de brochure 


Hoe helpt onze software jouw handelsbedrijf?

Wij helpen jouw groothandel te excelleren door:

  • Omzetgroei met nieuwe businessmodellen
  • Groei klanttevredenheid door een juiste informatievoorziening en snelle levertijden
  • Efficiënte magazijnafhandeling
  • Digitale add-ons voor onderweg en in het magazijn
  • Werkdrukvermindering voor je medewerkers

Inkoop, voorraad, verkoop en service

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.


Handelssoftware die schaalbaar is - voor ieder bedrijf, klein en groot

Onze handelssoftware wordt wereldwijd gebruikt door verschillende type bedrijven. De ERP systemen kunnen je ondersteunen ongeacht of je nu één vestiging, meerdere filialen, showrooms of een webshop heeft. Van vijf gebruikers tot enkele duizenden, de oplossingen zijn schaalbare producten en kunnen meegroeien met het bedrijf - zowel lokaal als internationaal.


ERP handelssoftware: lokaal of in de Cloud

Voor nog meer flexibiliteit en schaalbaarheid kan onze handelssoftware lokaal geïnstalleerd worden (op eigen hardware) of gehost in onze Cloud. Wij bieden ook de mogelijkheid om onze software als SaaS oplossing aan te schaffen. Door op abonnementsbasis te betalen hoef je niet het hele product vooraf te kopen, waardoor de initiële en lopende kosten tot een minimum worden beperkt.

Heb jij een handelsbedrijf en wil je meer weten over de ERP oplossingen van Kerridge CS en in het bijzonder onze handelssoftware? Download nu onze brochure of neem contact met ons op.

Vraag een demo aan   Download een brochure   

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.