Skip to content

E-Commerce

 

Moderne multi-channel e-commerce oplossingen

Wij begrijpen dat ongeacht welk product u ook levert, u een sterke online aanwezigheid nodig hebt. In combinatie met optimale online verkoopfaciliteiten bereikt u op deze wijze zoveel mogelijk afzetmarkten.

Onze dynamische, volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen kunnen de online aanwezigheid van uw bedrijf verbeteren en een impuls geven aan uw online verkopen.

Met Web Builder kunt u snel een volledig geïntegreerd handelsplatform uitrollen, dat direct prijzen en beschikbaarheid aan uw klanten toont – volgens hun prijsvoorwaarden zoals u ze beheert binnen het ERP systeem. De website kan gepersonaliseerd worden, met pagina's en content die u zelf toevoegt om ervoor te zorgen dat u de informatie levert die uw klant nodig heeft. Klanten kunnen orders plaatsen, hun orders inzien, statussen oproepen, documenten kopiëren en zelfs rekeningen direct betalen vanuit hun account, allemaal ongeacht welk apparaat gebruikt wordt om in te loggen (Smartphone, Tablet of PC).

Hebt u al een bestaande website en wilt u deze graag behouden en integreren met onze ERP oplossing? Wij kunnen u hiermee helpen - de krachtige suite met API's en uitwisseling van gegevens met behulp van dataExchange tools maken het mogelijk om uw website te koppelen aan ons ERP systeem.

De multi channel e-commerce software en oplossingen zijn ontworpen om uw doelstellingen van online dienstverlening te ondersteunen en uw verkoop en winstgevendheid te stimuleren. Wij zullen samenwerken met u om ervoor te zorgen dat uw online verkoopkanaal een groot succes kan worden, welke route u ook kiest.

Onze e-commerce oplossingen maken het voor uw bedrijf mogelijk om:

  • Het aantal verkoopkanalen uit te breiden voor bestaande en nieuwe klanten

  • Een flexibele en gebruikersvriendelijke klantenervaring te leveren

  • Ervoor te zorgen dat product- en prijsinformatie tussen uw systeem en uw website uitgewisseld worden

  • Tijd te besparen door dubbele invoer te voorkomen

  • Uw klant een zeer positieve ervaring mee te geven bij ieder website bezoek

Meer weten over onze innovatieve e-commerce oplossing? Neem vandaag nog contact met ons op.

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.