Skip to content
 

Onze e-commerce oplossingen.

Digitalisering wordt steeds belangrijker voor (handels)bedrijven en daarmee groeit ook de vraag naar een E-commerce oplossing.

We zijn er allemaal nog meer aan gewend geraakt om het internet te gebruiken voor onze dagelijkse activiteiten. Online de producten kopen die we nodig hebben in plaats van de traditionele uitstap naar de plaatselijke winkel of groothandel. Dit geldt voor zowel B2C als B2B.  

Gebruiksvriendelijke webshop oplossingen zullen een grote rol blijven spelen - door ervoor te zorgen dat jouw klanten de producten online kunnen bestellen die ze nodig hebben en hun rekening kunnen betalen kan je als groothandel jouw klanten een beter serviceniveau bieden.

Jouw klanten kunnen hun bestellingen 24/7 plaatsen via de webshop, wat jouw verkoopkansen maximaliseert en het niveau van jouw klantenservice omhoog brengt. Als een volledig geïntegreerde suite kunnen jouw verkoop-, magazijn- en distributiemanagement samenwerken met jouw boekhouding als één integrale oplossing voor jouw bedrijf – en nu dus 7 dagen in de week.

Onze multi-channel e-commerce software en oplossingen zijn ontworpen om je te ondersteunen en je omzet en winstgevendheid te vergroten. Als je een bestaande website wilt behouden en integreren, dan zijn wij er ook om je te helpen. Wij zullen met je samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw online een groot succes is, welke route je ook kiest om te nemen.

Wat onze e-commerce oplossingen jouw bedrijf bieden:

  • Bestaande verkoopkanalen uit te breiden voor bestaande en nieuwe klanten
  • Een flexibele en goede klantenservice te leveren
  • Om informatie over producten en prijzen te kunnen uitwisselen tussen onze software en jouw website
  • Een geweldige ervaring voor je klant op jouw website te creëren

Onze webshop oplossingen

WebTrade

K8 WebTrade, een eenvoudig te gebruiken maar krachtig self-service platform, stelt jouw handelsklanten in staat om online bestellingen te plaatsen en direct hun rekeningen te voldoen.

Integraties en partners.

Naast onze eigen e-commerce oplossingen bieden wij ook een breed scala aan integratiemogelijkheden en werken wij samen met verschillende partners. Integratie en connectiviteit met andere systemen wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Jouw ERP systeem moet voorbereid zijn om verschillende koppelingen te kunnen leggen met derde systemen. Bij ons kun je een hoogwaardige e-business strategie ontwikkelen voor je bedrijf met onze aanvullende oplossingen en diensten.

Lees hier meer over onze integraties en onze partners.  

Geïnteresseerd in deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of download onze overzichtsbrochure voor handelsbedrijven.

Vraag een demo aan

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië