Skip to content

E-Commerce met Web Builder

Digitalisering wordt steeds belangrijker voor (handels)bedrijven en daarmee groeit ook de vraag naar een E-commerce oplossing.

Web Builder is een volledig e-commerce platform waarmee je een website kunt ontwerpen met een geïntegreerde webshop die is geoptimaliseerd voor zowel desktops, tablets en smartphones. Of je klant nu jouw website gebruikt via een mobiel apparaat of laptop, je Web Builder site wordt automatisch op de juiste manier weergeven.

Met behulp van real-time productinformatie biedt Web Builder alle faciliteiten voor klanten om zelf informatie en producten te vinden en orders te plaatsen. Transacties worden automatisch teruggekoppeld in jouw ERP systeem om data en klantrecords te onderhouden.

Andere e-commerce mogelijkheden

Naast onze e-commerce oplossing Web Builder bieden wij in samenwerking met onze partners verschillende e-commerce oplossing aan die geïntegreerd kunnen worden in jouw ERP systeem. Ontdek onze partners voor jouw e-commerce oplossing hier.

Geïnteresseerd in deze mogelijkheden? Download dan onze brochure of vraag een demo aan!

Download een brochure

Vraag een demo aan

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.