Skip to content
 

Dean Petrone benoemd tot KCS CEO in Noord-Amerika

Dean Petrone benoemd tot KCS CEO in Noord-Amerika

Met meer dan 30 jaar ervaring in de software-industrie zal Dean de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de activiteiten in de Verenigde Staten en Canada en het bedrijf leiden tijdens de verdere groei en versterking van de positie in deze belangrijke markt.

Dean's managementkwaliteiten komen duidelijk naar voren in zijn lange staat van dienst van succes, van zijn jarenlange hands-on ervaring op de werkvloer in de vloerenproductie tot de ontwikkeling van toonaangevende ERP-oplossingen en diensten. Onder leiding van Ian Bendelow, de Global CEO van de KCS Group, wil Dean zijn kennis en ervaring op het gebied van productiesoftware gebruiken om KCS te helpen haar ambities op in Noord-Amerika waar te maken.

“Ik ben bijzonder blij dat ik bij KCS mag komen werken en sturing mag geven aan de groeistrategie en acquisitieplannen van het bedrijf in Noord-Amerika", zegt Dean over zijn nieuwe rol. Het is een functie waar ik erg enthousiast over ben en ik sta te popelen om met het team samen te werken, gebruik te maken van mijn strategische inzichten en voortdurende toewijding om uitstekende prestaties te leveren binnen onze Noord-Amerikaanse organisatie.”

“Noord-Amerika is een van de belangrijkste markten voor KCS nu ons bedrijf verder wil groeien. Dean heeft gedurende zijn carrière blijk gegeven van opmerkelijke expertise en leiderschap en ik ben ervan overtuigd dat zijn streven naar kwaliteit KCS naar nog meer succes zal leiden in Noord-Amerika. Bovendien zal zijn leiderschap een cruciale rol spelen bij het vormgeven van KCS's organische groei en toekomstige acquisities in de regio, waardoor de positie van het bedrijf als toonaangevende leverancier van oplossingen in onze markt verder wordt verstevigd.”
- Ian Bendelow, KCS Group CEO

Na zijn studie elektrotechniek aan de Universiteit van Pittsburgh verdiepte Dean zich aanvankelijk in het ontwerpen van chips voordat hij zich in zijn eerste technische functie specialiseerde in geavanceerde kalibratie en procesbesturing. Dean bewees vervolgens zijn ondernemersgeest door het voortouw te nemen in de ontwikkeling en groei van twee bloeiende dienstverlenende organisaties. Beide ondernemingen werden een succes en Dean stapte over naar belangrijke leidinggevende functies bij GE, EY en Infor, waar hij sindsdien een diepgaande kennis van organisatiedynamiek heeft ontwikkeld.

Als ik terugkijk op mijn carrière als geheel", voegt Dean toe, ”ben ik er trots op dat ik veel professionals heb begeleid en relaties heb opgebouwd die blijven bloeien. Buiten het werk ben ik gepassioneerd over skiën, golfen, duiken en vissen en draag ik de filosofie uit dat plezier en professionaliteit elkaar niet uitsluiten maar elkaar aanvullen in het behalen van succes.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië