Skip to content
 

Kerridge Commercial Systems kondigt een nieuwe samenwerking aan met CapVest

KCS kondigt een nieuwe samenwerking aan met CapVest

Kerridge Commercial Systems (KCS) is trots aan te kondigen dat we een samenwerkingsverband zijn aangegaan met CapVest, een toonaangevende private equity investeerder. Dit nieuwe samenwerkingsverband stelt ons in staat om ons portfolio van uitdagende en innovatieve ERP en business management software oplossingen verder uit te breiden. Deze oplossingen stellen onze klanten in staat om te profiteren van de snelle technologische vooruitgang en om de zakelijke uitdagingen van het huidige digitale tijdperk aan te gaan.

KCS is een toonaangevende wereldwijde leverancier van softwareoplossingen in de cloud voor bedrijfsvoering in de distributie-, automotive- en verhuursector. Met meer dan 32.000 klanten over de hele wereld voorzien de oplossingen van KCS dagelijks in de zakelijke behoeften van meer dan 250.000 gebruikers. Onder leiding van Ian Bendelow heeft het KCS team de afgelopen jaren een ambitieuze groeistrategie nagestreefd waarbij we 18 acquisities hebben afgerond en onze geografische aanwezigheid aanzienlijk hebben uitgebreid.

De investeerdersstrategie van CapVest is gericht op investeringen in een klein aantal bedrijven en het bedrijf heeft een benijdenswaardige en aantoonbare staat van dienst als het gaat om het transformeren van de omvang en schaal van bedrijven in haar portfolio.

Ian Bendelow, CEO van KCS, zei: "Dit is een belangrijke aankondiging voor onze klanten en het hele KCS-team, die onze positie als toonaangevende leverancier van essentiële, branchegerichte softwareoplossingen wereldwijd verder zal verstevigen. CapVest's lange staat van dienst maakt hen een ideale en interessante partner voor ons bij het nastreven van onze ambitieuze plannen voor de toekomst."

Fred Raikes, Principal bij CapVest zei: "Wij geloven dat KCS goed gepositioneerd is om de groei in de komende jaren te versnellen, gebruikmakend van de aanhoudende vraag naar cloud ERP en ondersteund door de reputatie van het bedrijf voor het leveren van de beste productfunctionaliteit, -kwaliteit en -betrouwbaarheid. We kijken ernaar uit om met Ian en het team samen te werken aan de groei van het bedrijf en om nieuwe en innovatieve cloudproducten op de markt te brengen die zich blijven richten op het voorzien in de behoeften van klanten wereldwijd."

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië