Skip to content

Oplossingen Overzicht

 

Oplossingen van Kerridge Commercial Systems

ERP Software – Ontwikkeld voor jouw branche

Wij bieden volledig geïntegreerde ERP oplossingen voor bedrijven actief in de groothandel, distributie, verhuur, projectmanagement en installatie. Via een verscheidenheid aan branche specifieke modules helpt onze ERP software je met effectiever inkopen, efficiënter voorraadbeheer, winstgevender verkopen en het leveren van een betere service.

Van het sales team tot de back office, onze oplossingen zijn ontworpen door experts uit de verschillende sectoren om de dagelijkse productiviteit van jouw team te verhogen. Elk aspect van financiën, handel, verhuur, logistiek en management kun je onder controle houden.

Handelssoftware

Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de handelsbranche bieden wij een totaaloplossing die specifiek voor de handel ontwikkeld is. Met onze software heb jij altijd inzicht in je huidige voorraad, openstaande orders, marges, boekhouding en belangrijke prestatiemeters. Van offerte tot aan facturatie – je vindt alle benodigde functionaliteiten in 1 systeem.

Bekijk alle mogelijkheden van onze software.

Lees Verder

Verhuursoftware

Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. Om succesvol te zijn en de concurrentie voor te blijven, dienen personeel, materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd. Onze flexibele ERP oplossingen helpen je om een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te realiseren zonder rendementsverlies, door personeel, materieel en logistiek beter op elkaar af te stemmen.

Lees verder

Software voor installatiebedrijven

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met installateurs van diverse specifieke bedrijfsvoeringen en uitgegroeid tot de softwareoplossing voor de gehele installatiebranche. De software is afgestemd op de praktijk en biedt voor de kleine en middelgrote installatiebedrijven meer grip op hun bedrijfsvoering. De verschillende modules sluiten naadloos aan op jouw werkprocessen. Dankzij de integratie van alle modules hoef je gegevens maar één keer in te voeren en kun je dit raadplegen binnen de gehele oplossing.

Lees verder

Projectsoftware

Het gebruik van de juiste software ondersteunt de dagelijkse werkprocessen binnen jouw organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze projectsoftware is een functionele en veelzijdige oplossing voor projectmatig werkende bedrijven en project gestuurde organisaties. Deze specifiek ontwikkelde software biedt een totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning, met registratie van service en onderhoud op de geleverde projecten.

Bekijk alle mogelijkheden van onze software

Lees verder

E-commerce

Met onze e-commerce oplossingen kun je snel een volledig geïntegreerd handelsplatform uitrollen, dat direct prijzen en beschikbaarheid aan je klanten toont – volgens hun prijsvoorwaarden zoals je ze beheert binnen het ERP systeem. De website kan gepersonaliseerd worden, met pagina's en content die jij zelf toevoegt om ervoor te zorgen dat je de informatie levert die jouw klant nodig heeft.

Lees Verder

Welke oplossing past bij jouw bedrijf?

Bij Kerridge Commercial Systems bieden wij wereldwijd bedrijfsoplossingen voor bedrijven actief in handel, distributie, productie, verhuur en installatie en onderhoud. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden en wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

 

Vraag een demo aanContact opnemen  

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië