Skip to content

Oplossingen Overzicht

 

Oplossingen van Kerridge Commercial Systems


ERP Software – Ontwikkeld voor uw branche

Wij bieden volledig geïntegreerde ERP oplossingen voor bedrijven actief in de groothandel, distributie, verhuur, projectmanagement en installatie. Via een verscheidenheid aan branche specifieke modules helpt onze ERP software u met effectiever inkopen, efficiënter voorraadbeheer, winstgevender verkopen en het leveren van een betere service.

Van uw sales team tot uw back office, onze oplossingen zijn ontworpen door experts uit de verschillende sectoren om de dagelijkse productiviteit van uw team te verhogen. Elk aspect van financiën, handel, verhuur, logistiek en management kunt u onder controle houden.

Handelssoftware

Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de handelsbranche bieden wij een totaaloplossing die specifiek voor de handel ontwikkeld is. Met onze software heeft u altijd inzicht in uw huidige voorraad, openstaande orders, marges, boekhouding en belangrijke prestatiemeters. Van offerte tot aan facturatie – u vindt alle benodigde functionaliteiten in 1 systeem.

Bekijk alle mogelijkheden van onze software.

Lees Verder


Verhuursoftware

Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. Om succesvol te zijn en de concurrentie voor te blijven, dienen personeel, materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd. Onze flexibele ERP oplossingen helpen u om een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te realiseren zonder rendementsverlies, door personeel, materieel en logistiek beter op elkaar af te stemmen.

Lees verder


Software voor installatiebedrijven

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met installateurs van diverse specifieke bedrijfsvoeringen en uitgegroeid tot de softwareoplossing voor de gehele installatiebranche. De software is afgestemd op de praktijk en biedt voor de kleine en middelgrote installatiebedrijven meer grip op hun bedrijfsvoering. De verschillende modules sluiten naadloos aan op uw werkprocessen. Dankzij de integratie van alle modules hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u dit raadplegen binnen de gehele oplossing.

Lees verder


Projectsoftware

Het gebruik van de juiste software ondersteunt de dagelijkse werkprocessen binnen uw organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze projectsoftware is een functionele en veelzijdige oplossing voor projectmatig werkende bedrijven en project gestuurde organisaties. Deze specifiek ontwikkelde software biedt een totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning, met registratie van service en onderhoud op de geleverde projecten.

Bekijk alle mogelijkheden van onze software

Lees verder


E-commerce

Met onze e-commerce oplossingen kunt u snel een volledig geïntegreerd handelsplatform uitrollen, dat direct prijzen en beschikbaarheid aan uw klanten toont – volgens hun prijsvoorwaarden zoals u ze beheert binnen het ERP systeem. De website kan gepersonaliseerd worden, met pagina's en content die u zelf toevoegt om ervoor te zorgen dat u de informatie levert die uw klant nodig heeft.

Lees Verder


Welke oplossing past bij uw bedrijf?

Bij Kerridge Commercial Systems bieden wij wereldwijd bedrijfsoplossingen voor bedrijven actief in handel, distributie, productie, verhuur en installatie en onderhoud. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden en wat de beste oplossing voor uw bedrijf is? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

 

Contact opnemen Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.