Management Team

 

Management Team

Ian Bendelow – Chief Executive Officer

Ian heeft 25 jaar ervaring binnen de IT branche met ERP oplossingen en werkt meer dan 20 jaar met KCS’s portfolio van Software oplossingen, services en klanten. Zijn loopbaan ontwikkelde zich van klant gerelateerde ondersteunende, training en consultancy posities, naar management functies in sales, internationaal business development en overige commerciële posten. Ian vervult nu zijn rol met het leiden van Kerridge Commercial Systems naar de verwezenlijking van de groeistrategie van de organisatie in de nabije toekomst.

Fred Loos – Managing Director, Netherlands

Per 1 juli 2018 is Fred Loos bij Kerridge Commercial Systems als Managing Director Netherlands gestart. Fred heeft 34 jaar ervaring binnen de software industrie, meest recentelijk als verantwoordelijke voor het MKB/KMO binnen een groot softwarebedrijf. Met zijn ervaring binnen de groothandelsbranche in het MKB/ KMO in de Nederlandse markt, zal Fred onze focus en management bandbreedte in deze belangrijke regio verder versterken.

David Liddle – Chief Product Officer

David is verantwoordelijk voor de Product Management & Development teams binnen Kerridge Commercial Systems sinds 2003. Voordat David zich bij ons aansloot, vervulde hij een aantal senior IT functies binnen de groothandel- en distributie branches. Zijn waardevolle ervaring als zowel gebruiker en leverancier van ERP systemen, zorgt ervoor dat onze constante investeringen in product ontwikkeling gefocust zijn op onze klantbehoeften.

Nigel Bedford – Chief Financial Officer

Nigel is een registeraccountant met meer dan 25 jaar ervaring bij de 4 grootste accountantskantoren van het Verenigd Koninkrijk en is tevens een ervaren CFO in de IT branche. Nigel werkt sinds de oprichting van Kerridge Commercial Systems limited in 2011 aan de zijde van Ian. Hij heeft in het bijzonder ervaring in de private sector en het leiden van deze ondernemingen door fases van snelle groei.

Martin Turbitt – Chief Technical Officer

Martin heeft gewerkt binnen Managed Services: Netwerk, Data Centers en Cloud services sinds 2000. Hij was verantwoordelijk voor Strategie, Design en Operations bij verschillende Service Providers in de UK voor een periode van 13 jaar. Zijn uitgebreide kennis en ervaring stellen Kerridge Commercial Systems in staat om cloud strategieën en allianties op te nemen in ons portfolio, wat betekent dat onze klanten hosting van hun ERP-oplossingen kunnen uitbesteden naar een veilig en beveiligd eco-systeem.

Trevor Loker - Business Integration Director

Trevor heeft zijn carrière geconcentreerd op zowel ICT producten en diensten op de B2B-markt. Hij heeft meerdere functies binnen consultancy en directie functies bekleed op bestuursniveau. Na een periode van consultancy voor Kerridge Commercial Systems (KCS), sloot Trevor zich aan bij het Executive Team in 2012. In zijn tijd bij KCS heeft hij meerdere bestuursfuncties vervuld en is momenteel verantwoordelijk voor integraties van overnames binnen de groep en een sterke bijdrage leveren aan onze groei.

Michiel Bakker – Director of Operations, Netherlands

Michiel Bakker heeft 16 jaar ervaring in de ERP-systemen markt en keerde 4 jaar geleden vanuit de VS terug naar Europa. Met zijn bewezen capaciteiten in verkoop, consulting en projectmanagement, heeft Michiel de kwaliteiten die ons in staat zullen stellen om snel vooruitgang te boeken en de mogelijkheden te maximaliseren voor ons kantoor in Nederland en onze klanten.

Andrew Wilkinson – European Sales Director

Andrew heeft zich aangesloten bij Kerridge Commercial Systems in januari 2016 als European Sales Director. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de distributie, merchandising en fabricage software industrie, speelt Andrew een belangrijke rol voor ons bij de verdere ontwikkeling van relaties met onze klanten en het creëren van strategieën om ons bedrijf te helpen groeien in het VK en heel Europa.

Jose Duarte – Operations Director

Jose heeft meer dan 17 jaar ervaring op senior niveau met het leiden van teams wereldwijd in professionele dienstverlening, operations en consultancy binnen verschillende grote multinationals. Meer recentelijk was hij Practise Director binnen een grote Britse Professional Services en BPO groep, voor zijn komst naar Kerridge Commercial Systems om de Professional Services Group (PSG) te leiden in een tijd van sterke groei.

Chris Owen – Chief Support Officer

Vanaf juli 2018 is Chris Owen als Chief Support Officer toegetreden tot Kerridge Commercial Systems. Hij heeft 20 jaar ervaring binnen een toonaangevend softwarebedrijf, waaronder meest recent als leidinggevende van de klantsupport van een organisatie met honderden medewerkers verspreid over de hele wereld die meer dan tweeduizend klanten ondersteunt. Chris heeft veel ervaring met de nieuwste support technieken en een Chartered IT Professional geregistreerd bij de British Computer Society en zal samenwerken met ons huidige team om de beste support aan onze klanten te leveren.

Carolyn Adams - Global Director of Human Resources and Learning & Development

Carolyn Adams is Global Director Human Resources and Learning & Development bij Kerridge Commercial Systems. In deze rol drijft Carolyn de HR-strategie, inclusief werving, ontwikkeling van medewerkers, integratieplanning en teambetrokkenheid. Voordat ze in 2014 bij Kerridge Commercial Systems kwam, bekleedde ze leidinggevende posities in financiële software en non-profitorganisaties. Carolyn heeft een diploma in Business Management / Accounting en is gecertificeerd Global Professional in Human Resources (GPHR).

Contact opnemen

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.