Skip to content

Management Team

 

Management Team

Ian Bendelow – Chief Executive Officer

Ian heeft 30 jaar ervaring binnen IT en ERP oplossingen en werktal meer dan 25 jaar met het portfolio van software oplossingen, services en klanten van het bedrijf. Zijn loopbaan ontwikkelde zich van klant gerelateerde ondersteunende, training en consultancy posities, naar management functies in sales, internationaal business development en overige commerciële posten. Ian is al zo'n 15 jaar General Manager en CEO van KCS, en leidt Kerridge Commercial Systems (KCS) in de verwezenlijking van de groeistrategie.

Fred Loos – Managing Director, Nederland

Per 1 juli 2018 is Fred Loos bij Kerridge Commercial Systems als Managing Director Netherlands gestart. Fred heeft 34 jaar ervaring binnen de software industrie, meest recentelijk als verantwoordelijke voor het MKB/KMO binnen een groot softwarebedrijf. Met zijn ervaring binnen de groothandelsbranche in het MKB/ KMO in de Nederlandse markt, zal Fred onze focus en management bandbreedte in deze belangrijke regio verder versterken.

James Mitchell - Managing Director, UK en Ierland

James heeft 25 jaar ervaring met IT en softwareoplossingen. Zijn carrière ontwikkelde zich van technische rollen in R & D en productmanagement, tot klantgerichte rollen in ondersteuning, projectmanagement en consultancy. Meer recentelijk was James Managing Director van een softwarebedrijf, verantwoordelijk voor Europa en Latijns-Amerika. James heeft een BSc (Hons) in Business en Computer Science, een Executive MBA van de Cranfield University Business School en hij is lid van de Institution of Engineering and Technology en een lid van het Chartered Management Institute. James ziet zijn rol in KCS als leidraad voor de groeimogelijkheden en zorgdragen voor voortdurende bedrijfsstabiliteit.

David Liddle – President of Research & Development

David is verantwoordelijk voor de Product Management & Development teams binnen Kerridge Commercial Systems sinds 2003. Voordat David zich bij ons aansloot, vervulde hij een aantal senior IT functies binnen de groothandel- en distributie branches. Zijn waardevolle ervaring als zowel gebruiker en leverancier van ERP systemen, zorgt ervoor dat onze constante investeringen in product ontwikkeling gefocust zijn op onze klantbehoeften.

Nigel Bedford – Chief Financial Officer

Nigel is een registeraccountant met meer dan 25 jaar ervaring bij de 4 grootste accountantskantoren van het Verenigd Koninkrijk en is tevens een ervaren CFO in de IT branche. Nigel werkt sinds de oprichting van Kerridge Commercial Systems limited in 2010 aan de zijde van Ian. Hij heeft in het bijzonder ervaring in de private sector en het leiden van deze ondernemingen door fases van snelle groei.

Des Nangle – President – Business Development

Des is sinds 1999 verantwoordelijk voor de groei van KCS in Zuid-Afrika. Hij is een van de oprichters van het Exec-team dat in 2010 Kerridge Commercial Systems Limited heeft opgericht. Als een groeiend bedrijf worden de kennis en vaardigheden van Des ingezet om de wereldwijde teams te helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten over de hele wereld.

Martin Turbitt – Chief Technical Officer

Martin heeft gewerkt binnen Managed Services: Netwerk, Data Centers en Cloud services sinds 2000. Hij was verantwoordelijk voor Strategie, Design en Operations bij verschillende Service Providers in de UK voor een periode van 13 jaar. Zijn uitgebreide kennis en ervaring stellen Kerridge Commercial Systems in staat om cloud strategieën en allianties op te nemen in ons portfolio, wat betekent dat onze klanten hosting van hun ERP-oplossingen kunnen uitbesteden naar een veilig en beveiligd eco-systeem.

Chris Owen – Chief Support Officer

Chris Owen trad in juli 2018 in dienst bij Kerridge Commercial Systems als Chief Support Officer, met meer dan 20 jaar ervaring in softwarebedrijfsondersteuning bij multinationals. Voordat hij bij KCS kwam, was hij verantwoordelijk voor 'Customer Success - Global Delivery' bij 's werelds grootste supply chain softwarebedrijf. Chris werkt vanuit het hoofdkantoor van KCS in Hungerford, maar geeft leiding aan meer dan 250 medewerkers binnen onze supportteams wereldwijd. De uitgebreide ervaring van Chris in de implementatie van de nieuwste ondersteuningstechnieken en andere best practices in de branche helpt bij het leveren van hogere netpromotorscores, uitgebreide kennisbanken en snellere resolutietijden bij KCS. Chris is een Chartered IT Professional, geregistreerd bij de British Computer Society.

Carolyn Adams - Chief People Officer

Carolyn Adams is Carolyn Adams is de Chief People Officer van Kerridge Commercial Systems. In deze rol drijft Carolyn de HR-strategie, waaronder werving en selectie, ontwikkeling van medewerkers, integratieplanning en teambetrokkenheid. Voordat ze in 2014 bij Kerridge Commercial Systems kwam, bekleedde ze leidinggevende posities in financiële software en non-profitorganisaties. Carolyn heeft een diploma in Business Management / Accounting en is gecertificeerd Global Professional in Human Resources (GPHR).

Libby Koehn – Chief Product Officer

Libby is bij KCS gekomen met uitgebreide ervaring op het gebied van productbeheer, productmarketing en softwareontwikkeling en is gedreven om de productportfolio-ontwikkelingen van het bedrijf in de toekomst vorm te geven. Haar eerdere functies waren Chief Product Officer bij Brady PLC en Product Vice President voor Sage, evenals 2 decennia ervaring in leidinggevende posities bij enterprise software bedrijven.

Haar expertise omvat een aantoonbaar track record van ervaring met complexe IT-concepten en -systemen, en begrip van de commerciële drijfveren die essentieel zijn voor het creëren van een baanbrekend omnichannel (enterprise, web, mobiel) B2B-aanbod. Haar sterke uitvoeringsgerichte aanpak is een welkome aanvulling binnen de KCS groep en producten. Libby zei: " Als ‘software product’ persoon ben ik extreem gepassioneerd in het bouwen van innovatieve en flexibele technische oplossingen die echte problemen oplossen en klanten in staat stellen hun middelen, activiteiten en productiviteit te plannen, coördineren en beter te beheren."

Contact opnemen  

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.