Skip to content

Verpakkingen

 

Verpakkingen

Is uw bedrijf actief in de verpakkingenbranche? Onze software is de standaardsoftware voor de handelsbranche. Het biedt de perfecte oplossing voor het efficiënter maken van uw processen. Door de modulaire opbouw biedt het veel functionaliteit. Hierdoor is ons softwarepakket voor ieder probleem de juiste oplossing.

De voordelen voor u op een rij

  • Uw financiële administratie altijd op orde
  • Met één druk op de knop toegang tot managementinformatie

  • Eenvoudig beheer van uw voorraad

  • In staat zijn om met meerdere magazijnen te werken

Software voor de verpakkingenbranche

Onze software is breed opgezet en modulair opgebouwd; een ERP-systeem voor alle disciplines binnen uw onderneming, van inkoop tot verkoop en van administratie tot magazijnbeheer. Het pakket biedt een geïntegreerde en bedrijfsbrede oplossing voor onder andere de processen inkoop, verkoop (B2B en B2C), voorraadbeheersing, artikelbeheer, CRM, logistiek, magazijnadministratie, retouradministratie, facturering, financiële administratie, e-commerce, productie, werken met meerdere bedrijven, filialen en magazijnen en managementinformatie.

Download een brochure Contact opnemen

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.