Snel online met e-commerce

 

Snel online met E-Commerce

Onze multi-channel oplossingen zijn ontworpen door experts uit de handelsbranche om uw bedrijf te helpen beter te presteren met behulp van de juiste software en tools. Om ervoor te zorgen dat u niet alleen eenvoudig orders aan de balie en aan de telefoon kunt invoeren, hebben wij ook een e-commerce oplossing ontwikkeld om aan huidige eisen van klanten te kunnen voldoen.

Uw klanten kunnen hun bestellingen 24/7 plaatsen via uw webshop, wat uw verkoopkansen maximaliseert en het niveau van uw klantenservice omhoog brengt. Als een volledig geïntegreerde suite kunnen uw verkoop-, magazijn- en distributiemanagement samenwerken met uw boekhouding als één integrale oplossing voor uw bedrijf – en nu dus 7 dagen in de week.

Onze multi-channel e-commerce software en oplossingen zijn ontworpen om u te ondersteunen en uw omzet en winstgevendheid te vergroten. Als u een bestaande website wilt behouden en integreren, dan zijn wij er ook om u te helpen. Wij zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw online een groot succes is, welke route u ook kiest om te nemen.

Onze E-Commerce oplossingen voor de groothandel helpen u:

  • Bestaande verkoopkanalen uit te breiden voor bestaande en nieuwe klanten
  • Een flexibele en goede klantenservice te leveren
  • Om informatie over producten en prijzen te kunnen uitwisselen tussen onze software en uw website
  • Een geweldige ervaring voor uw klant op uw website te creëren

Neem contact met ons op voor meer informatie over het juiste e-Commerce platform voor uw handelsbedrijf

Download een brochure Vraag een demo aan

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.