Skip to content

Snel online met e-commerce

 

Snel online met E-commerce

Onze multi-channel oplossingen zijn ontworpen door experts uit de handelsbranche om uw bedrijf te helpen beter te presteren met behulp van de juiste software en tools. Om ervoor te zorgen dat u niet alleen eenvoudig orders aan de balie en aan de telefoon kunt invoeren, hebben wij ook een e-commerce oplossing ontwikkeld om aan huidige eisen van klanten te kunnen voldoen.

Uw klanten kunnen hun bestellingen 24/7 plaatsen via uw webshop, wat uw verkoopkansen maximaliseert en het niveau van uw klantenservice omhoog brengt. Als een volledig geïntegreerde suite kunnen uw verkoop-, magazijn- en distributiemanagement samenwerken met uw boekhouding als één integrale oplossing voor uw bedrijf – en nu dus 7 dagen in de week.

Onze multi-channel e-commerce software en oplossingen zijn ontworpen om u te ondersteunen en uw omzet en winstgevendheid te vergroten. Als u een bestaande website wilt behouden en integreren, dan zijn wij er ook om u te helpen. Wij zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw online een groot succes is, welke route u ook kiest om te nemen.

Onze E-commerce oplossingen voor de groothandel helpen u:

  • Bestaande verkoopkanalen uit te breiden voor bestaande en nieuwe klanten
  • Een flexibele en goede klantenservice te leveren
  • Om informatie over producten en prijzen te kunnen uitwisselen tussen onze software en uw website
  • Een geweldige ervaring voor uw klant op uw website te creëren

Neem contact met ons op voor meer informatie over het juiste e-commerce platform voor uw handelsbedrijf

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.