Skip to content

Twepa Verpakkingen

Verpakkingen

Previous

Twepa Verpakkingen

Next

Klant: Twepa Verpakkingen

Website: twepaverpakking.nl

Op zoek naar nieuwe ERP software

Twepa is een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1929 en in 2004 door de broers Coen en Rik Brinkman, de huidige eigenaren, is overgenomen van hun ooms en tantes. In 1990 is de Twentsche Dozencentrale als zusterorganisatie van Twepa opgericht. Hier vindt men een ruim assortiment kartonnen verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Er liggen meer dan 2 miljoen dozen op voorraad in meer dan 750 verschillende maten.

De zoektocht naar nieuwe software heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Met hun vorige leverancier had Twepa een heel zakelijke verhouding, iets wat niet past bij hun eigen visie. Twepa wil een softwareleverancier waar ze mee kunnen sparren en samenwerken, een echte partner in plaats van alleen maar een leverancier. Met die gedachte begon de directie in januari 2014 haar zoektocht op het internet. Via een adviesbureau kwamen zij in contact met diverse softwareleveranciers.

De keuze

Intern werd er een projectgroep opgericht en een top 5 van softwareleveranciers gekozen. Uit deze top 5 werd een top 3 gekozen op basis van de eerste gesprekken. Behalve AGP zaten bij deze top 3 nog twee grotere softwareleveranciers. Aan de hand van bedrijfsbezoeken, werd er in eerste instantie toch gekozen voor één van de grote leveranciers. In de eerste maand ging het al mis. De wens van Twepa om een partner te vinden met wie ze gemakkelijk konden communiceren en prettig samenwerken, bleek met deze partij niet te gaan werken. Na enige strubbelingen heeft Twepa dan ook heel snel afscheid genomen van deze partij en in mei 2014 opnieuw contact gezocht met AGP.

Tevredenheid

De acceptatie van AGP Trade intern is groot. Dit komt omdat er goed gecommuniceerd wordt door AGP, verwachtingen goed worden gemanaged en er voldoende ondersteuning wordt geboden. Rik Brinkman vertelt: “De strippenkaart van AGP biedt ons echt een meerwaarde! Hiermee hebben we regelmatig een consultant over de vloer, kunnen we snel schakelen en aan het eind van de dag hebben we echt vooruitgang geboekt.”

Resultaten

  • Gestart met een zeer uitgebreid pakket
  • Acceptatie van AGP Trade intern is groot
  • Alle activiteiten administreren in het systeem
  • De informatie eruit halen die je nodig hebt.

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

Je kunt al je activiteiten administreren in het systeem en de informatie eruit halen die je nodig hebt. AGP is een echte partner: duidelijke afspraken, eerlijk en open communiceren, geven en nemen, luisteren naar de klant. Een echte lange termijn relatie!

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië