Skip to content

First Impression Audiovisueel

AV, licht en geluid

Previous

First Impression Audiovisueel

Next

Klant: First Impression Audiovisueel

Website: firstimpression.nl

Op zoek naar nieuwe ERP software

First Impression Audiovisueel BV is een totaalleverancier op het gebied van professionele licht-, geluid-, en beeldapparatuur. Niet enkel de verhuur van het materiaal, maar juist ook de creatieve vertaling van de behoeften en wensen van haar klanten, geeft de grote meerwaarde aan de verhuurprojecten van First Impression. Dit zorgt ervoor dat First Impression een groot aantal bedrijven uit diverse branches tot haar klantenkring mag rekenen.

First Impression had aanvankelijk een automatiseringsoplossing gekozen voor haar verkoopactiviteiten. Deze aanbieder had hierbij aangegeven dat ze een module zou ontwikkelen ter ondersteuning van de verhuurprojecten. Dit bleek echter minder eenvoudig dan vooraf gedacht.

De keuze

Om deze activiteiten toch te kunnen automatiseren is First Impression opnieuw een selectietraject gestart. Snel werd duidelijk dat AGP Business Software met haar Rent pakket een goede kandidaat was voor het leveren van de verhuursoftware voor First Impression. Ook een volledig geautomatiseerde personeelsplanning en daarbij behorende urenverantwoording, welke nog zal worden gerealiseerd bij First Impression, zijn zaken die in de gehele branche spelen en wenselijk zijn. Het feit dat AGP hiermee voorop loopt en ervoor zorgt dat haar klanten met de tijd mee kunnen groeien, geeft First Impression het vertrouwen te kunnen groeien. Zonder hierbij in de toekomst gehinderd te worden door beperkingen op het gebied van automatisering.

Te allen tijde zorgen voor een goede eerste indruk

De kernwaarden ‘Creativity – Full Service – Perfection – More Emotion’ zijn voor First Impression de kernwaarden waarmee zij te allen tijde zorgen voor een goede eerste indruk. Deze kan je als bedrijf namelijk maar één keer maken en is van groot belang voor een uiteindelijk succesvolle relatie. Om naast creatief en innovatief ook flexibel te blijven en grip te houden op alle processen rondom haar verhuurprojecten, maakt First Impression sinds begin 2010 gebruik van AGP Rent.

Grip houden op marges

“Om grip te houden op je marges is het erg belangrijk om compleet inzicht te hebben in alle projecten, zeker voor mij als Financieel manager. De voor- en nacalculatie functionaliteiten uit AGP Rent zijn voor mij dan ook een absolute toegevoegde waarde. Voorheen was er bijvoorbeeld geen goed inzicht in de hoeveelheid materialen die wij inhuurden voor bepaalde projecten, dankzij AGP Rent zijn dit soort zaken nu geheel inzichtelijk”, vertelt een enthousiaste Marcel Paulissen.

Resultaten

  • Betrokken bij ontwikkelingen nieuwe functionaliteiten
  • Vertrouwen om te kunnen groeien
  • Maximaal gebruik van eigen materialen
  • Meer opdrachten aan kunnen nemen

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

AGP Rent zorgt ervoor dat we maximaal gebruik maken van onze eigen materialen. Waar we voorheen uit voorzorg extra materialen inhuurden, is dat nu niet meer nodig, omdat we op elk moment precies weten welke voorraad nog beschikbaar is.

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië