Skip to content

Arma Horecaverhuur

Horeca en catering

Previous

Arma Horecaverhuur

Next

Klant: Arma Horecaverhuur

Website: Armahorecaverhuur.nl

Persoonlijke relatie met AGP

Arma Horecaverhuur, gevestigd in Arnhem, richt zich op de zakelijke markt in Nederland. Ruim 30 betrokken medewerkers zijn dagelijks in de weer opdrachtgevers tevreden te stellen, waarbij AGP Rent hen feilloos ondersteunt in de dagelijkse processen.

Begin vorige eeuw verhuurde de overgrootvader van de huidige directeur/eigenaar Marc Sanders marktkramen. De opa van Marc Sanders zette ‘Sanders Verhuur’ voort en breidde het bedrijf verder uit. In 1978 veranderde de vader van Marc Sanders de bedrijfsnaam in Arma Verhuur. In 2005 nam Marc Sanders het stokje over van zijn vader.

Al sinds 1986 is Arma horecaverhuur een trouwe klant. In eerste instantie werkten zij met een maatwerkoplossing en in 2002 startte zij een selectietraject naar nieuwe software. De keuze viel op de standaardoplossing AGP Rent voor de verhuurbranche. Door een nauwe samenwerking tussen Arma en AGP werd deze standaardoplossing verder ontwikkeld met de input van Arma en de maatwerkoplossing waar zij mee werkten. In 2006 maakten zij de definitieve overstap naar AGP Rent.

Arma Horecaverhuur, gevestigd in Arnhem, richt zich op de zakelijke markt in Nederland. Ruim 30 betrokken medewerkers zijn dagelijks in de weer opdrachtgevers tevreden te stellen, waarbij AGP Rent hen feilloos ondersteunt in de dagelijkse processen. “Doordat je al zoveel jaar met elkaar samenwerkt, is de relatie tussen Arma en AGP heel goed te noemen. Je kunt de dingen gewoon zeggen zoals je ze wilt zeggen”, aldus Marc Sanders. “En wat ik belangrijk vind, is dat zaken serieus bij de hoorns worden gepakt. Ik ben erg tevreden over AGP als leverancier”.

Van order naar magazijn

Bij Arma werkt men met artikelcomponenten en artikelsamenstellingen, dat wil zeggen dat alle onderdelen van een artikel als component bekend zijn. Wanneer een offerte of contract wordt gemaakt, wordt direct de voorraad gecontroleerd op componentniveau. Door direct inzicht in de voorraad, weet men aan de voorkant al of er voldoende voorraad is of dat er tekorten gaan ontstaan. Deze tekorten moeten aan de voorkant al worden opgelost. De order moet volledig zijn om naar het magazijn te gaan, zodat het magazijn alleen maar de order hoeft te pikken. Door voorraadproblemen vooraf te voorkomen, wordt in het magazijn enorm veel tijd bespaard.

Resultaten

  • Direct inzicht in de voorraad
  • Veel tijdsbesparing in het magazijn
  • Gemak voor de chauffeur
  • Administratie heeft altijd met één druk op de knop inzicht in de contracten

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

Op ieder moment weet ik wat de financiële situatie van mijn bedrijf is. Dat is de kracht van een geïntegreerde financiële administratie. In AGP Rent zijn de rechten en procedures volledig afgestemd op de interne afspraken, zodat er bij de levering aan de klant niets mis kan gaan.

- Marc Sanders, Directeur Arma Verhuur

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië