Skip to content

Sanitair en Installatie

 

Sanitair en installatie

Onze innovatieve software introduceert gebruikersgemak, flexibiliteit, kracht en controle voor uw bedrijf.

Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich en waar automatisering voorheen voornamelijk was gericht op operationele taken, zoals facturering en voorcalculatie, zijn nu veel andere disciplines ook een belangrijk onderdeel. Met de ontwikkeling van internet en mobiele communicatie worden disciplines zoals informatie uitwisseling en ondersteuning van monteurs, steeds nadrukkelijker bij het proces betrokken.

Accurate zichtbaarheid

Met toegenomen eisen binnen uw organisatie is het essentieel voor uw personeel om real-time inzicht te hebben. Geïntegreerde Business Intelligence biedt individuen en/of diensten toegang tot veilige, gecentraliseerde gegevens op het precieze niveau dat ze nodig hebben voor het effectief uitvoeren van hun functies.

Verkoop, magazijn voorraadposities, inkoopeisen en posities van de leverancier: al deze informatie kan opgevraagd worden wanneer u ze nodig hebt. Omdat toegang tot de informatie in real time is, kunt u direct actie ondernemen om ervoor te zorgen dat uw handelsactiviteiten soepel blijven verlopen en dat uw klanten tevreden zijn met uw service.

Verbeterde magazijnoperaties

Op veel manieren is uw magazijnbeheer de spil van uw bedrijf, zowel centraal als inter-filiaal. Ieder proces kan worden beheerd met behulp van draadloze apparaten en elke voorraad beweging is direct opgeslagen voor controle en geïntegreerd met andere modules van het systeem. Dit maakt het voorraadbeheer een natuurlijk proces voor u en betekent dat u zich kunt concentreren op het managen van uw bedrijf.

Bied uw klanten keuze

Wij begrijpen dat u diensten en producten levert aan een breed scala aan klanten die toebehoren aan zowel de commerciële, residentiële als industriële secties. Onze software maakt het mogelijk om uw klant de keuze te bieden uit meerdere handelskanalen waaronder telefoon, fax, e-mail of via een B2B website.

Uw bedrijf kan elk stukje klanteninformatie, contactgegevens en bestelhistorie opslaan en raadplegen om een op maat gemaakte klantervaring te realiseren, in elk stadium van het klantproces (customer journey). Met dit in gedachten biedt onze software mogelijkheden voor u om uw service te herzien en te verbeteren en gepersonaliseerde campagnes te versturen indien nodig.

Wij zijn meer dan alleen software. Naast een uitgebreide portfolio van ondersteunende diensten hebben wij diepgaande expertise en kennis van de industrie op het gebied van productontwikkeling, installatie en consultancy om u te ondersteunen indien nodig.

Om meer te weten te komen over onze software en hoe het uw bedrijf kan helpen, neem vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.