Skip to content

ITR Installatietechniek

Installaties

Previous

ITR Installatietechniek

Next

Klant: ITR Installatietechniek

Website: itrinstallatietechniek.nl

Jarenlange relatie

ITR Groep, is een jong, modern en groeiend bedrijf, met op dit moment 46 gespecialiseerde medewerkers, werkzaam op het gebied van verwarmingsinstallaties, gas, water en riolering voor woningbouw en grote utiliteitsprojecten.

ITR biedt aan de particuliere opdrachtgever maatwerk als het gaat om installatietechniek in en om het huis en biedt aan de zakelijke markt totaaloplossingen op het gebied van technische installaties voor woningen, industriële gebouwen en bedrijfspanden. ITR ontwerpt, adviseert, installeert en draagt zorg voor onderhoud en beheer van deze installaties.

ITR Groep is al bijna 15 jaar klant. In 2001 kozen zij voor IJsselware wat later onderdeel werd van AGP Business Software. Tot 2001 werkte ze met een oud DOS-programma, dat uiteindelijk niet voldoende mogelijkheden bood voor de toekomst. In een schrijven van Uneto VNI lazen ze over IJsselware, later AGP Installware, en dat was het begin voor een jarenlange relatie.

Van bon naar factuur

Is de opdracht met de werkbon afgemeld, dan wordt deze direct omgezet naar een factuur voor betaling. Met één druk op de knop staat de factuur in de financiële administratie en wordt alles keurig verwerkt en inzichtelijk. Middels de module Documentbeheer kan, indien de klant dit wil, de digitale of gescande werkbon meegestuurd worden met de (verzamel)factuur.

Artikelbeheer

De module Artikelbeheer voorziet ITR van het geautomatiseerd inlezen van artikelbestanden van leveranciers, met de mogelijkheid tot het inlezen van een conditiebestand voor de kortingen die men ontvangt op bepaalde artikelen of artikelgroepen bij de desbetreffende leverancier. Ook heeft ITR een eigen assortiment gecreëerd, hierin zijn de door ITR meest gebruikte artikelen opgenomen. Het eigen assortiment wordt verder uitgebreid, zodra het voorraadbeheersysteem in werking treedt.

Resultaten

  • Werken met een digitale werkbon
  • Geautomatiseerd inlezen van artikelbestanden
  • Voorraadbeheersysteem voor optimaal voorraadbeheer
  • Efficiëntie verbeteren

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

Je kunt mensen altijd bereiken en je krijgt altijd antwoord. Je mag ook meedenken in de ontwikkeling van de software. Zo kun je zelf meehelpen om het pakket te innoveren!

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië