Skip to content

Tileflair

Tegels

Previous

Tileflair

Next

Klant: Tileflair

Website: www.tileflair.co.uk

Service voor de klanten van onze klant

Tileflair is uitgegroeid van een bedrijf met 1 filiaal op een winkelstraat locatie, opgericht in 1972, tot de grootste particuliere wand-en vloer tegeldistributeur in het zuiden van Engeland. Het bedrijf heeft een flagshipstore in Bristol, negen andere showrooms en 2 magazijnen verspreid over het zuiden van Engeland.

De algemeen directeur van Tileflair is Matthew Johson. Hij zei: Onze focus ligt op service, zoals onze slogan ‘Create something beautiful’ reflecteert. Wij zorgen ervoor dat we een gastvrije omgeving creëren in al onze winkels, zodat klanten worden geïnspireerd door de opstellingen van de ruimtes en dat ze goed verzorgd worden door onze medewerkers, die behulpzaam, deskundig en het meeste belangrijk, echt geïnteresseerd zijn in de wensen van de klanten.”

Matthew zei dat het vaak de B2B klanten zijn die hun klanten langs laten komen om tegels uit te zoeken. Hij vervolgde: “Wij moeten ook die B2B klanten een service bieden waar zij op kunnen bouwen. Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat wij de juiste tegels leveren, op de juiste plaats op het juiste moment. Hiervoor is K8 zeer belangrijk. Het stelt ons in staat om die service te leveren.”

K8 werd geïnstalleerd bij Tileflair in 1998. Vandaag de dag zijn er 50 gebruikers en verwerkt het systeem meer dan 300.000 transacties per jaar en houdt bijna 13.000 productbestanden bij. De aanvankelijke behoefte ging uit naar een systeem dat kon omgaan met inter-filiaal handel en dat vestigingen konden worden toegevoegd naarmate het bedrijf zou groeien.

"Een andere reden dat we voor K8 kozen", legt Matthew uit, "was dat wat je ook aan het doen bent binnen het systeem, je bent altijd klaar voor een verkoop."

U kunt het verkoopscherm openhouden en er zo naar terug gaan. Volledige zichtbaarheid van de voorraad en de mogelijkheid om producten snel en eenvoudig op te zoeken en direct toe te voegen aan een order waren andere belangrijke voordelen. Het is ook zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken.

Resultaten

  • Stelt Tileflair in staat om een service te leveren waar B2B klanten op kunnen bouwen
  • Inter-filiaal handel, met de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe vestigingen toe te voegen
  • Geeft het verkoopteam toegang tot K8 op hun tablet met klanten in de showroom
  • Helpt het magazijnteam de meest efficiënte pickroutes plannen en productiviteit meten

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Download een brochure

//

18 Jaar later is K8 uitgebreid in gebruik bij de handelsbalies en ik zie nog steeds nieuwe en verbeterde functionaliteiten die onze beide bedrijven helpen om te blijven groeien.

- Matthew Johnson, Algemeen Directeur Tileflair

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië