Skip to content

Automotive Aftermarket

 

Automotive aftermarket software

In een wereld van toenemende concurrentie ligt er meer druk op uw marges en heeft uw klant hogere verwachtingen.

Vooral in een drukke handelsomgeving moet bedrijfssoftware daarom te allen tijde het hoogste niveau aan functionaliteiten leveren aan de organisatie.

Ons ERP systeem kan u voorzien van effectief voorraadbeheer en het web-portaal geeft u de toegang tot het systeem in real time. De moderne en intuïtieve interface betekent dat uw personeel snel en efficiënt met het nieuwe systeem kan werken.

Processen uitvoeren in real-time

Onze distributeurssoftware maakt het mogelijk dat uw processen kunnen worden uitgevoerd in real-time, waarmee u tot op de minuut inzicht heeft op alle aspecten van uw bedrijf. De handel balie kan onderdelen snel voor u vinden, zonder het onderdeelnummer bij de hand te hebben: gewoon door elementen van de beschrijving in te typen.

Anderzijds kan een catalogus met afbeeldingen, gekoppeld aan voorraadbestanden, de meest recente informatie efficiënt weergeven. Deze informatie kunt u ook op maat inrichten op verschillende gebruikersschermen. Uw filialen kunnen elkaars voorraad inzien en hier een order plaatsen, met de optie om het bij het filiaal te leveren of rechtstreeks aan de klant.

Gedetailleerde weergave van cijfers, marges en voorraad helpt u uitgebreid besluiten te evalueren en het laat u zien wat er echt gebeurt binnen uw bedrijf.

Onze software oplossing biedt u:

  • Document scanning

  • Mobiele toegang

  • Batch controle

  • Catalogus

  • Intra-stat

  • Magazijnbeheer

  • Verhuur van gereedschap

Waarom kiezen voor de automotive aftermarket software?

Deze en vele andere functies van de software zijn allemaal ontwikkeld door onze specialisten van de industrie om te helpen uw bedrijf optimaal van de mogelijkheden te laten profiteren. We investeren voortdurend in onze producten, technologieën en creëren oplossingen die zowel krachtig zijn als relevant en schaalbaar.

Weten wat wij uw bedrijf kunnen bieden? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contact opnemen

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.