Skip to content

Partners

 

Onze Partners

Wij zijn er trots op om te mogen werken met een breed scala aan verschillende partners: business partners, technologie partners, BI/Qlik partners en andere integratie partners.

Onze business partners


Datalon


Logres

GB Solutions

HRT Business

WIOS BV

Integratie partners

Benieuwd met welke derde partijen wij onder andere samenwerken voor koppelingen, add-ons en integraties? Maak kennis met onze partners.

Bekijk alle integratie partners


BI/Qlik Partners

Wij werken nauw samen Datalon, onze partner op het gebied van Business Intelligence en met een geselecteerd aantal Qlik partners voor de BI oplossingen Qlikview en Qliksense. Maak kennis met onze partners.

Bekijk alle Qlik partners


Powered by Oracle

Oracle corporation is een van ‘s werelds toonaangevende softwarebedrijven. De database technologieën steunen veel van de grootste detailhandels, groothandels, distributeurs en consumenten internetsites van de wereld. Onze langdurige relatie met Oracle heeft voortdurend voordelen opgeleverd voor onze klanten, klein of groot, door middel van eerdere beschikbaarheid van Oracle releases en goed inzicht in hoe de technologie van Oracle praktische en zakelijke voordelen op kan leveren voor onze klanten. Het Oracle-platform levert uitmuntende technische voordelen en robuuste prestaties, om te verzekeren dat de fundamenten van onze oplossingen volledig veilig, schaalbaar, beschikbaar en klaar voor de toekomst zijn.

Oracle
 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië