Partners

Onze Partners

Wij zijn er trots op om te mogen werken met een aantal technologie partners en business partners. Ons speerpunt is om onze partners zo efficiënt mogelijk op te leiden zodat zij in staat zijn om uitstekende service en expertise te leveren. Wij willen onze partners stimuleren en belonen om samen te investeren.

Powered by Oracle

Oracle corporation is een van ‘s werelds toonaangevende softwarebedrijven. De database technologieën steunen veel van de grootste detailhandels, groothandels, distributeurs en consumenten internetsites van de wereld. Onze langdurige relatie met oracle heeft voortdurend voordelen opgeleverd voor onze klanten, klein of groot, door middel van eerdere beschikbaarheid van oracle releases en goed inzicht in hoe de technologie van oracle praktische en zakelijke voordelen op kan leveren voor onze klanten. Het oracle-platform levert uitmuntende technische voordelen en robuuste prestaties, om te verzekeren dat de fundamenten van onze oplossingen volledig veilig, schaalbaar, beschikbaar en klaar voor de toekomst zijn.

Wordt Partner

Ons partner programma geeft u toegang tot een wereld aan kansen voor uw bedrijf. Wij willen graag kennis met u maken als u een technologie leverancier bent, een distributeur, een var of een sales agent. Als vertrouwde partner van KCS komt u in aanmerking voor betere kortingen en gezamenlijke middelen, evenals een uitstekende opleiding. Hierdoor zal uw productkennis optimaal zijn en maakt het mogelijk om extra diensten/aanbod rondom onze oplossing te ontwikkelen. U zult ook profiteren van ons gulle winstdelingsprogramma.

Meer weten over onze partners en ons partner programma?

Onze Technologie Partners

Centerprise

Cognito

IBM

Interoute

Microsoft

OCSL

Oracle

PHD Mail

Onze Business Partners

IT Junxion

Strategis

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.