Skip to content

Verbind strategie met technologie

In de digitale economie van vandaag helpen wij organisaties, systemen en processen met elkaar te verbinden. Met de data die dan stroomt kunnen groothandels innoveren en nieuwe waarde creëren

De Wholesale Consulting Group is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige inpassing van technologische innovaties binnen de groothandelsmarkt. We helpen groothandelaren de waarde uit technologie te maximaliseren door deze te verbinden met hun strategie, én we begeleiden de eventuele business transformatie die hieruit voortvloeit.

Daarbij hebben we een groot netwerk van technologieleveranciers en groothandelaren die we graag in verbinding brengen om ervaringen en kennis te delen.

Partnership met Kerridge Commercial Systems

Wij onderhouden een sterke relatie met Kerridge Commercial Systems (voorheen Unit4 Wholesale). Aan de ene kant bestaat ons team uit collega's die de nodige jaren met en bij Kerridge en binnen de groothandelsmarkt hebben gewerkt. Aan de andere kant bedienen we de Kerridge-klanten met ons Digitale Groothandelsconcept.

Met deze achtergrond hebben we veel kennis en ervaring van de Wholesale applicatie in huis. We vertolken daarmee binnen het ecosysteem van klanten, technologie- en resellerpartners van de Wholesale oplossing de rol van consultancy partner en ondersteunen de Kerridge-klanten met consultancy en advies op het ERP-domein.


De Digitale Groothandel

Door de mondiale digitalisering wordt van iedere ketenpartner constante innovatie, specialisatie en procesefficiency gevraagd. Het centrale vraagstuk in deze dynamiek is hoe je omgaat met data. Wij hebben in de beantwoording van dit vraagstuk het concept De Digitale Groothandel ontworpen.

Hierin starten we met het scherp stellen van de visie en strategie op de digitale economie. Daarna zijn er 4 vervolgstappen:

  • Bouwen van een datafundament
  • Het op orde brengen van de processen door zoveel mogelijk handmatige handelingen te automatiseren/digitaliseren
  • Realiseren van data-integratie en bouwen van een wendbaar applicatie-landschap
  • De veranderingsagenda verder vormgeven om digitaal en databedreven te kunnen ondernemen

Lees verder op: https://www.wholesaleconsultinggroup.nl/

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.