Skip to content
 

Kerridge Commercial Systems sluit overname Omni Accounts Software af

KCS sluit overname Omni Accounts Software af

Kerridge Commercial Systems (KCS), wereldwijd leverancier van Enterprise Resource Planning (ERP) en business management software voor distributie-, service- en verhuurbedrijven, heeft een overeenkomst bereikt voor de overname van Omni Accounts Software.

De overname van het in Kwa-Zulu Natal gevestigde Omni Accounts Software is een verdere strategische investering voor KCS in Zuid-Afrika en maakt deel uit van haar voortdurende plannen om toonaangevende branchespecifieke cloudsoftware aan te bieden voor ERP- en business management oplossingen.

Na deze transactie bedient de KCS-groep meer dan 21.000 klanten en 100.000 gebruikers over het hele Afrikaanse continent.

Andy Kudla, Managing Director van Omni Accounts Software: "Sinds onze oprichting in 1983 hebben we gestaag een aanzienlijke aanwezigheid in Zuidelijk Afrika opgebouwd. We hebben een reputatie opgebouwd voor het leveren van de beste software waarmee klanten hun operationele efficiëntie kunnen verbeteren via één centrale softwareoplossing. Door onze krachten te bundelen met KCS kunnen we onze aanwezigheid nog verder vergroten en ons aanbod uitbreiden met toegang tot meer expertise en cloud software-oplossingen voor onze klanten om hen echt te helpen hun bedrijf vooruit te helpen. We zijn allemaal erg enthousiast om onze krachten te bundelen met KCS en kijken uit naar onze toekomstige groei binnen de groep."

Omni Accounts Software

Ian Bendelow (Group CEO bij KCS): "Dit is een belangrijke strategische overname voor KCS, het versterkt onze aanwezigheid op het Afrikaanse continent, breidt onze capaciteit uit en biedt een verder platform voor groei in Afrika. Het team van Omni Accounts Software heeft een geweldig bedrijf opgebouwd; ze staan bekend om het leveren van uitstekende software en diensten aan klanten en kennen de markt door en door. Als onderdeel van KCS zal Omni Accounts nu nog meer voordelen kunnen bieden aan klanten door gebruik te maken van het uitgebreide portfolio van KCS van verticale specifieke cloud software-oplossingen en gelaagde applicaties om hun klanten te ondersteunen. Ik ben verheugd om de mogelijkheden te zien versnellen als we klanten, huidige en toekomstige, de innovatie bieden die ze nodig hebben in een veranderende wereld."

Omni Accounts Software is een softwareleverancier met een jarenlange ervaring in de detailhandel, distributie, mijnbouw en boekhouding in zuidelijk Afrika. Omni Accounts Software levert bedrijfskritische ERP-oplossingen aan klanten, zowel rechtstreeks als via zakelijke partnerkanalen.

KCS is een toonaangevende en bekroonde leverancier van gespecialiseerde cloud ERP en business management software met meer dan 34.000 klanten wereldwijd, gericht op de auto-, distributie-, groothandels- en verhuurmarkt. De branchespecifieke cloud software van KCS ondersteunt complexe, specifieke workflows en biedt bedrijfskritische oplossingen die haar klanten in staat stellen om effectief in te kopen, efficiënter voorraad te beheren, winstgevend te verkopen en concurrerend service te verlenen. KCS heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, heel Afrika, de Scandinavische landen en Australië. KCS bedient klanten in 76 landen en heeft wereldwijd 1.200 medewerkers.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië