Waarom kiezen voor ons

Waarom kiezen voor Kerridge Commercial Systems?

Wij leveren software en services die speciaal en uitsluitend zijn ontwikkeld voor de groothandel branche. Onze software is specifiek bestemd en ontwikkeld om de organisatieprocessen binnen de handel, groothandel, detailhandel, distributiecentra te beheren en optimaliseren.

Onze software is dus geen aanpassing of doorontwikkeling van een standaardpakket. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Als u voor ons kiest, kiest u werkelijk voor de specialisten binnen uw branche.

Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar. Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten. Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van.

Wij leveren een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor distributeurs, groothandel en detailhandel. Via een suite aan modules helpt onze software u met effectiever inkopen, efficiënter voorraadbeheer, winstgevender verkopen en uw serviceniveau te verbeteren. Onze oplossingen zijn ontworpen om u dichter bij uw klanten te brengen, uw winstgevendheid te vergroten en uw marges te managen. Van uw sales team tot uw back office – onze software is ontwikkeld om de dagelijkse productiviteit van uw team te vergroten.

Kerridge Commercial Systems investeert continu in nieuwe technologieën om zodoende krachtige software af te leveren waarmee onze cliënten de intensiverende concurrentie een stap voor blijven. Wij zijn trots op de marktleidende positie van onze ongeëvenaarde ERP software.

We luisteren naar onze klanten, werken met hen samen en worden deel van het team. Zodoende helpen we de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en mogelijkheden en kansen te benutten.

 

Benieuwd wij wat voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak. 

Maak_Afspraak

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.