Skip to content

Waarom kiezen voor ons

 

Waarom kiezen voor Kerridge Commercial Systems?

Wij leveren software en services die specifiek en uitsluitend zijn ontwikkeld voor de handel, distributie, verhuur, projecten en installatie. Onze software is ontwikkeld om de organisatieprocessen binnen deze bedrijfstakken te beheren en optimaliseren.

Onze software is dus geen aanpassing of doorontwikkeling van een standaardpakket. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Als u voor ons kiest, kiest u werkelijk voor de specialisten binnen uw branche.

Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar. Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten. Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van.

Wij bieden totaaloplossingen voor uw bedrijf. Onze software en diensten kunnen naadloos worden geïntegreerd met elkaar en met uw activiteiten en worden een hulpmiddel voor betere processen en groei – ongeacht uw branche – zonder uw kernprocessen aan te hoeven passen.

We blijven investeren in geavanceerde technologieën, om oplossingen te creëren die net zo krachtig zijn als relevant: niet alleen de beste in hun soort voor de sector, maar ook schaalbaar en aanpasbaar aan uw specifieke organisatiebehoeften.

We luisteren naar onze klanten, werken met hen samen en worden deel van het team. Zodoende helpen we de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en mogelijkheden en kansen te benutten.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië