Skip to content

Software voor projecten

 

Software voor projecten

Het gebruik van de juiste software ondersteunt de dagelijkse werkprocessen binnen uw organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze projectsoftware is een functionele en veelzijdige oplossing voor projectmatig werkende bedrijven en project gestuurde organisaties. Deze specifiek ontwikkelde software biedt een totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning, met registratie van service en onderhoud op de geleverde projecten. Voor verkoop-of productieactiviteiten biedt de software bijpassende modules; net als een geïntegreerde financiële administratie. Dankzij de integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze binnen het hele systeem raadplegen.

Altijd en overal real-time inzicht in uw projecten

Met onze projectsoftware heeft u altijd en overal real-time inzicht in uw projecten, bijbehorende gegevens en documenten, optimale inzet van uw medewerkers en kunt u opdrachtgevers informeren over de voortgang, tijdig inkopen tegen de laagste prijzen, concurrerend calculeren en nacalculaties maken per project. Het zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die uw projecten succesvol en winstgevend maken. Ook ontwikkelingen zoals supply chain management, serviceconcepten en preventief onderhoud worden vandaag de dag steeds belangrijker.

Betrouwbare informatie

Bedrijfsprocessen nemen toe in complexiteit en actuele informatievoorziening is essentieel voor de bedrijfsvoering. Om succesvol te blijven, hebt u behoefte aan betrouwbare informatie. U wilt een nauwkeurig zicht op welke projecten uw organisatie winst draait en waar minder rendement behaald wordt. Vanuit elke gewenste invalshoek krijgt u tijdig de juiste operationele managementinformatie aangeboden zodat u (langlopende) projecten beter kunt beheersen. Elk project is uniek en vormt telkens weer een uitdaging om het nog efficiënter te doen.

  • Actueel inzicht
  • Volledige integratie
  • Accurate rapportages
  • Grafisch planbord
  • Tijdwinst

Meer weten over onze projectsoftware?

Vraag een demo aan Download een brochure

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.