Skip to content

Warehouse Management

 

Kies voor geïntegreerde Warehouse Management

Logistiek beslaat het hele proces van inkomende goederen tot en met uitgaande distributie. Als je één of zelfs meerdere drukke magazijnen hebt, weet je dat een beroep doen op handmatige processen en papieren de productiviteit en nauwkeurigheid in gevaar kan brengen.

Met ons geïntegreerde Warehouse Management Systeem beheer en controleer je iedere fase van een goederenbeweging in het magazijn. Ongeacht de omvang van de activiteiten in het magazijn, de behoefte bestaat om de goederenstroom en opslag van goederen te beheren. Met onze oplossing bieden wij de mogelijkheid om op een efficiënte manier om te gaan met voorraadoptimalisatie. Vanaf het punt dat goederen binnenkomen tot het moment dat ze verzonden worden naar een klant kunnen alle processen worden geautomatiseerd.

Zo zijn binnenkomende goederen onmiddellijk beschikbaar voor verwerking, verkooporders kunnen doorgezet worden en indien nodig kunnen er taken ingepland worden om te voldoen aan de operationele behoeften.

Bijvoorbeeld, jouw planners kunnen bestellingen voor een bepaald voertuig of route voorrang geven en direct gereed maken voor verzending indien gewenst.

Het helpt je om optimale voorraadniveaus te handhaven en dit te koppelen aan orderverwerking, zodat u uw klanten niet teleur hoeft te stellen. Zo kun je magazijn(en) en goederenstromen binnen je organisatie optimaal inrichten.


Een kleine greep uit de functionaliteiten van WMS

  • Magazijn picking schema
  • Taakverdeling
  • Optioneel gebruik van Hand-Held Devices
  • Pick face aanvulling
  • Onmiddellijke of batch pickingnota's
  • Pickbevestiging
  • Batch- en serienummercontrole
  • Geconsolideerde picknota's
  • Voorraadbewegingen tussen de bins

Lees meer over alle functionaliteiten van onze Handelssoftware en de mogelijkheden.

Benieuwd hoe onze software jouw bedrijf kan helpen? Vraag een demo aan.

Vraag een demo aan  Ook benieuws naar de mogelijkheden voor vervier en Planning?

Ontvang de brochure 'Vervoer & Planning'  

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.