Oplossingen

×

Warehouse Management

Kies voor geïntegreerde WMS voor uw bedrijf

Als u een druk magazijn beheert, weet u dat een beroep doen op handmatige processen en papieren uw productiviteit en nauwkeurigheid in gevaar kan brengen.

Met ons geïntegreerde Warehouse Management Systeem beheert en controleert u iedere fase van een goederenbeweging in uw magazijn. Ongeacht de omvang van de activiteiten in uw magazijn, de behoefte bestaat om de goederenstroom en opslag van goederen te beheren. Vanaf het punt dat goederen binnen komen, tot het moment dat ze verzonden worden naar een klant kunnen alle processen worden geautomatiseerd. Binnenkomende goederen zijn onmiddellijk beschikbaar voor verwerking, verkooporders kunnen doorgezet worden en indien nodig kunnen taken ingepland worden om te voldoen aan operationele behoeften.

Bijvoorbeeld, uw planners kunnen bestellingen voor een bepaald voertuig of route voorrang geven en direct gereed maken voor verzending indien gewenst.

Het stelt u in staat om optimale voorraadniveaus te handhaven en dit te koppelen aan orderverwerking, zodat u uw klanten niet teleur hoeft te stellen.

WMS Software - de voordelen op een rij

  • Robuust en betrouwbaar, zelfs in de grootste en drukste magazijnen

  • De voorraadniveaus zijn altijd real time inzichtelijk

  • Vergemakkelijkt het werk van magazijnmedewerkers

  • Waardevolle informatie wordt vastgelegd en inzichtelijk gemaakt

  • Organisatieprocessen worden verbeterd, dit komt marges en service ten goede

Meer te weten komen effectief magazijnbeheer? Lees er alles over in onze blog: Wat is Warehouse Management?

Alles te weten komen over hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen helpen? Wij helpen u graag.

Ontvang onze brochure

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.