Skip to content

Service en onderhoud

 

Service en onderhoud

Service en onderhoud is een belangrijk aspect voor de verschillende branches die wij bedienen. Van handelsbedrijf, tot verhuurbedrijf en natuurlijk de installatiebedrijven.

Iedere onderneming staat in voor de kwaliteit van haar producten/diensten en wil in koppositie komen of blijven. Naast een optimale logistiek kun je je onderscheiden door het geven van het juiste (technische) advies, het bieden van service en (preventief) onderhoud. Onze software oplossingen voor service en onderhoud helpen je bij het dagelijks overzichtelijk beheren en opvolgen van contracten en onderhoudsafspraken.


Voor installatiebedrijven

Wanneer je als organisatie storingen oplost, kun je gebruikmaken van werkorders. Als je naast het oplossingen van storingen ook preventief onderhoud uitvoert, kun je als aanvulling op werkorders ook met de functionaliteit installatiebeheer werken.

Voer eenmalig de juiste gegevens in zodat je de juiste informatie altijd bij de hand hebt. Denk hierbij aan gegevens zoals; contactgegevens, soort onderhoudscontract, installatiegegevens met serienummers en planning voor onderhoud met bijbehorende werkzaamheden. Werk je op contract- of abonnementsbasis voor zowel storingen als preventief onderhoud dan kan je dit proces automatiseren met contractenbeheer. Het overzichtelijk bijhouden van al deze gegevens maakt het mogelijk om uw monteurs efficiënt in te zetten op verschillende projecten en installaties.


Mobiele werkbon app

Bespaar tijd, werk efficiënter en laat een professionele uitstraling achter bij uw klanten dankzij de mobiele werkbon app voor de installatiebranche.

Opdrachten worden vanaf kantoor verstuurd naar uw medewerkers onderweg. Deze opdrachten komen in de app te staan met alle informatie die daarop betrekking heeft. Denk aan navigatie naar het bestemmingsadres, kilometerstanden bijhouden, een werkomschrijving opgeven, artikelen toevoegen, het invullen van op maat gemaakte inspectierapporten of afvinklijsten, het maken van foto's en nog veel meer.

Meer over de mobiele werkbon app


Service en onderhoud - de voordelen

  • Optimale inzet van monteurs en ingenieurs
  • Eenmalige invoer van gegevens
  • Inzicht in contractgegevens, onderhoudsplanning en installatiegegevens
  • Voor bedrijven van klein tot groot

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw branche? Neem dan contact op om meer te weten te komen over de geïntegreerde service en onderhoud functionaliteiten van onze oplossingen voor handelsbedrijven, verhuurbedrijven én installatiebedrijven.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië