Service en onderhoud

 

Service en onderhoud

Onze software oplossingen voor service en onderhoud helpen u bij het dagelijks overzichtelijk beheren en opvolgen van contracten en onderhoudsafspraken.

Eenmalige invoer van de juiste gegevens zorgt ervoor dat u informatie altijd bij de hand hebt. Denk aan de registratie van gegevens als contractgegevens, soort onderhoudscontract, installatie gegevens met serienummers en planning voor onderhoud met bijbehorende werkzaamheden. Het overzichtelijk bijhouden van al deze gegevens maakt het mogelijk om uw monteurs efficiënt in te zetten op verschillende projecten en installaties.

Mobiele werkbon app

Bespaar tijd, werk efficiënter en laat een professionele uitstraling achter bij uw klanten dankzij de mobiele werkbon app voor de installatiebranche.

Opdrachten worden vanaf kantoor verstuurd naar uw medewerkers onderweg. Deze opdrachten komen in de app te staan met alle informatie die daarop betrekking heeft. Denk aan navigatie naar het bestemmingsadres, kilometerstanden bijhouden, een werkomschrijving opgeven, artikelen toevoegen, het invullen van op maat gemaakte inspectierapporten of afvinklijsten, het maken van foto's en nog veel meer.

Meer over de mobiele werkbon app

Service en onderhoud - de voordelen

  • Optimale inzet van monteurs en ingenieurs
  • Eenmalige invoer van gegevens
  • Inzicht in contractgegevens, onderhoudsplanning en installatiegegevens
  • Voor bedrijven van klein tot groot

Neem contact met ons op voor meer informatie

Download een brochure Vraag een demo aan

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.