Oplossingen

×

Supply Chain Management

Onze Supply Chain Management software

Supply Chain Management is altijd de hoeksteen geweest van organisaties actief in distributie. In het huidige economische klimaat is het essentieel om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verminderen. De juiste automatisering van uw processenmaakt dit mogelijk.

Voordelen van een geïntegreerd systeem om uw distributieketen te stroomlijnen

De Supply Chain oplossingen van KCS zijn speciaal ontwikkeld om uw organisatie te helpen maximaal te presteren door het stroomlijnen van de processen in uw distributiekanaal. Onze software stelt u in staat om in te kopen bij leveranciers, intern te leveren tussen de vestigingen, voorraadbewegingen van en naar het distributiecentrum te monitoren en succesvol te beheren van zowel interne orders als leveringen aan de eindklant.

Ongeacht uw bedrijfsgrootte is onze software volledig aan te passen aan uw behoeften.

Waarom kiezen voor onze oplossingen?

Onze software bestaat uit een geïntegreerd geheel van modules en applicaties die aangepast kunnen worden aan de behoeften van uw distributiekanaal.

Neem contact met ons te weten te komen hoe onze oplossing uw bedrijf kan helpen.

Ontvang onze brochure   Neem contact op

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.