Skip to content

Projecten

 

Projecten - de juiste software voor succesvol projectbeheer

Met vele facetten van een project, moet u rekening houden met veel verschillende fasen en aspecten tijdens de volledige looptijd van een project, maar ook tijdens de planning en de analyse achteraf.

Projectmatig werken komt voor binnen veel verschillende branches. Bij handelsbedrijven en verhuurbedrijven zal dit waarschijnlijk een nevenactiviteit zal zijn van de dagelijkse bedrijfsprocessen. Maar voor installatiebedrijven en projectgestuurde ondernemingen is dit de meeste belangrijke taak van een onderneming: het succesvol afleveren en monitoren van projecten.

Wij bieden verschillende software oplossingen voor uw branche, van een zelfstandige installateur tot grote projectgestuurde ondernemingen. Dankzij onze software heeft u altijd en overal real-time inzicht in uw projecten, bijbehorende gegevens en documenten, optimale inzet van uw medewerkers en kunt u opdrachtgevers informeren over de voortgang.

De oplossingen van KCS zijn speciaal ontwikkeld om het meeste uw uit tijd, mensen en middelen te halen door projecten eenvoudiger, nauwkeurig en inzichtelijke te maken. Ongeacht uw bedrijfsgrootte is onze software volledig aan te passen aan uw behoeften.

Lees meer over

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze projectsoftware voor uw branche

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië