Skip to content

Kuijpers Installatie en Projecten

Projecten en Installaties

Previous

Kuijpers Installatie en Projecten

Next

Klant: Kuijpers Installatie en Projecten

Website: kuijpers.nl

Een onafhankelijk en sterk familiebedrijf

Kennis van techniek is de basis. Maar slechts een deel van het verhaal van Kuijpers. De komst van centrale verwarming in huizen, elektrische verlichting, luchtbehandeling… Allemaal ontwikkelingen van de 20ste eeuw. Opgericht in 1921 was Kuijpers overal bij, maakte zich de technieken eigen en zorgde zo dat het met alle noviteiten meekon.

In de afgelopen jaren is Kuijpers behoorlijk gegroeid. Behalve de holding P.G. Kuijpers & Zonen B.V. in Helmond heeft Kuijpers twaalf bedrijven in zeven vestigingsplaatsen. Tegenwoordig verzorgt het installatiebedrijf gebouwgebonden installaties in de werktuigbouw, elektrotechniek en industriële installaties in de piping en procestechniek en het onderhouden daarvan. Daarnaast richt het zich op brand- en elektronische beveiliging, ICT/Data, koeltechniek, lichtreclame, elektromotoren.

Strategische keuzes

Voor een installatiebedrijf als Kuijpers is goede administratieve automatisering van groot belang. Het is een ondersteunend middel om te kunnen verbeteren binnen het bedrijf. Kuijpers Installaties is een van oorsprong technisch installatiebedrijf dat zich richtte op de discipline werktuigbouwkunde. Door duidelijke strategische keuzes te maken komt het bedrijf tegenwoordig in aanmerking voor grote werken. In vijf jaar tijd is Kuijpers Installaties tegen de economische recessie in gegroeid van 550 naar 800 mensen en is de omzet verdubbeld.

Uitstraling

Kuijpers is door AGP Projects beter gaan functioneren. Het geheel opnieuw ontwikkelde financiële administratiepakket werkt volgens Nan heel goed. Twee jaar geleden werd het geïnstalleerd en aan de administratie gekoppeld. Door de standaardisaties van procedures kan bijvoorbeeld ook een calculatie snel gemaakt worden. Nan: “Of je nu een aanbieding uit Arnhem of Helmond krijgt, de calculatie is hetzelfde. Je krijgt een uitstraling van eenheid naar de klant. Dat is wat de directie wil en onze klanten merken dat ook.”

Resultaten

  • Kuijpers is door AGP Projects beter gaan functioneren
  • Een unieke standaard werkwijze met een uniforme uitstraling

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

Wij zijn een installatiebedrijf, geen softwarebedrijf. Het ERP systeem gaat niet voor ons werken, dat moeten wij zelf doen. Efficiency halen uit ICT en automatisering, daar zetten wij ons voor in.

- Kees Nan, Manager Informatisering

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië