Skip to content

Standard Fasel Keteltechniek

Projecten en installaties

Previous

Standard Fasel Keteltechniek

Next

Klant: Standard Fasel Keteltechniek

Website: standardfasel.nl

Er was direct een klik tussen beide bedrijven

Standard Fasel vertegenwoordigt een drietal bedrijven; Energy Services, Boiler Services en Manufactoring. De organisatie is vooraanstaand bij een optimale en snelle levering van reservedelen.

Energy Services voert continu onderhoudswerk uit aan installaties, Boiler Services houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden van cilindrische ketels en Manufactoring is het bedrijfsonderdeel dat zich voornamelijk bezig houdt met de projectmatige bouw van middelgrote stoomketelinstallaties. De landelijke dekking en inzetbaarheid van personeel en materiaal zorgen voor zekerheid en continuïteit van de productieprocessen van de klant.

Het selectietraject

Voor 2004 behoorde Standard Fasel tot een Duitse Holding: de Standard Kessel Groupe. In 2004 werd Standard Fasel te koop aangeboden, waarop het werd gekocht en gereorganiseerd door het bedrijf HTP. Omdat Standard Fasel geen onderdeel meer uitmaakte van de Kessel Groupe moest de toenmalige automatiseringsoplossing vervangen worden. Er werd een selectietraject gestart om tot een ERP systeem te komen dat volledig op project- en serviceondersteuning was gericht. De belangrijkste criteria voor het nieuwe pakket waren: prijs, dienstverlening, handelingssnelheid van de leverancier en uiteraard de mate waarop de software aansloot bij de bedrijfsprocessen van Standard Fasel.

Direct een klik

Na een grondige oriëntatie op de ERP markt werden vijf potentiële leveranciers uitgedaagd aan de hand van een case. “AGP kwam hierbij met haar oplossing AGP Projects zeer positief naar voren”, aldus Marcel Vrakking, Office Manager bij Standard Fasel. “Zij hadden écht werk gemaakt van de case die wij hen hadden toegestuurd en er was eigenlijk direct een klik tussen de medewerkers van beide bedrijven. Uiteraard voldeed ook de software aan alle technische eisen die door Standard Fasel waren opgesteld. AGP kwam bij ons over als een gedegen en gemoedelijke organisatie met een solide, functioneel en gebruiksvriendelijk ERP systeem dat geheel paste bij de organisatie van Standard Fasel. Hierdoor was de keuze al vrij snel gemaakt voor AGP Projects.”

Resultaten

  • Mobiel werken met AGP Projects
  • Factuurafhandeling met vier weken teruggebracht
  • Een elektronisch archief

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

Facturen gaan nu digitaal en worden automatisch langs alle autorisatieposten geleid. De factuurafhandeling is hierdoor met gemiddeld vier weken teruggebracht.

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië