Skip to content

Burghouwt

Groothandel

Previous

Burghouwt

Next

Klant: Burghouwt

Website: burghouwt.nl

Een klantspecifiek pakket

Burghouwt is een onafhankelijke groothandel en levert een breed assortiment hang- en sluitwerk, ventilatieroosters, bevestigingsmiddelen, hardglas, werkkleding, machines en gereedschappen aan de timmer- en deurindustrie en bouw en aannemerij. De grote voorraden die ze aanhouden in zeven vestigingen verspreid over Nederland, maken een razendsnelle levering mogelijk. Daarnaast zijn het leveren van service en leverbetrouwbaarheid voor Burghouwt erg belangrijk.

AGP Trade is volgens Burghouwt in de basis een mooi groothandel pakket met veel mogelijkheden: “The sky is the limit!”. Het pakket dat men voorheen gebruikte, was behoorlijk afgestemd op Burghouwt en bevatte veel klantspecifieke functionaliteit. Bij de keuze voor AGP Trade werden door AGP de nog ontbrekende functies bijontwikkeld. “AGP Trade neemt ons veel werk uit handen, waardoor het dagelijks werk sneller en makkelijker gaat en het uiteindelijk meer winst oplevert”.

Uitgebreid, uitgebreider

Burghouwt is een zeer uitgebreide gebruiker van het AGP Trade groothandel pakket. Zij maken gebruik van veel verschillende disciplines, zoals: magazijn, winkel, administratie, voorraad, interne leveringen enz. “Als AGP Trade voor ons goed van toepassing is, dan kan iedere handelsonderneming er mee werken!”, aldus Burghouwt. De geplande uitbreidingen zijn S@les in de bouw en scanning: aan de balie scannen of wellicht ook de voorraad bij de klant of in het magazijn.

E-commerce

Voorheen was de webshop meer een tool om prijzen te vergelijken , maar met de komst van AGP Trade is de webshop van Burghouwt uitgebreid tot een volwaardig zakelijke webshop. “De webshop is informatief en zeer gebruiksvriendelijk. Met deze webshop hebben wij ons op een unieke positie geplaatst en er heeft een enorme boost plaatsgevonden in onze E-commerce verkopen.” Met deze positieve resultaten van de webshop ontstond bij Burghouwt ook de wens voor een particuliere webshop.

Resultaten

  • Dagelijks werk gaat sneller en makkelijker
  • Gebruikers merken de efficiency van het pakket
  • Webshop uitgebreid tot een volwaardig zakelijke webshop
  • Burghouwt is een zeer uitgebreide gebruiker van AGP Trade

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

De webshop is informatief en zeer gebruiksvriendelijk. Met deze webshop hebben wij ons op een unieke positie geplaatst en er heeft een enorme boost plaatsgevonden in onze E-commerce verkopen.

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië