Skip to content

Klein Units

Units en tijdelijke huisvesting

Previous

Klein Units

Next

Klant: Klein Units

Website: kleinunits.nl

“AGP Rent ondersteunt ons tijdens het gehele verhuur- en verkoopproces.”

Klein Units is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en verhuur van tijdelijke en semipermanente huisvesting en opslagmogelijkheden. De units kunnen worden ingezet voor tal van mogelijkheden zoals winkel-, opslag- en kantoorruimte of als tijdelijke woning. Is er geen standaardoplossing, dan zorgt het team van Klein Units voor de benodigde aanpassingen of een accommodatie op maat. Sinds 2007 werken zij naar tevredenheid met verhuur software van AGP.

Er werden drie leveranciers uitgenodigd voor het demonstreren van hun verhuur software. De keuze viel al snel op AGP Rent, het verhuurpakket van AGP Business Software, omdat de uitgebreide standaard alle wensen en behoeften van Klein Units kon invullen. Hanneke Klein vertelt: “Ondanks de steeds aanwezige ondersteuning van de consultants van AGP, heeft het bijna een jaar geduurd voordat we alles helemaal eigen hadden gemaakt. Het is toch wennen aan nieuw verhuur software met veel meer mogelijkheden dan voorheen.”

Verder uitbreiden

Klein Units breidde de afgelopen jaren het assortiment woonunits fors uit door de overname van Van Rijn wooncabines uit Harderwijk en Brouwer Units & Wagenbouw uit Nijkerk. Met de laatste overname zijn nu ook ontwikkeling en productie van nieuwe op maat vervaardigde units en bouwwagens toegevoegd aan de activiteiten van het bedrijf. Toen de tweede vestiging erbij kwam, werd de aanwezige AGP Rent omgeving aangepast aan de nieuwe bedrijfssituatie. Zo kwam er een extra bedrijfsadministratie voor Brouwer en middels synchronisatie tussen de verschillende locaties is er direct inzage in de beschikbare voorraden.

Ontwikkeling

Hanneke Klein: “Na bijna 10 jaar klant, ben ik nog steeds heel blij met de keuze voor verhuur software AGP Rent. De mensen van AGP zijn altijd bereid om dingen voor ons uit te zoeken en op te lossen en ook aan de helpdesk word ik altijd geholpen met mijn vraag. Het pakket doet precies wat het moet doen en ondersteunt ons tijdens het gehele verhuur- en verkoopproces. Ik zou er ook niet aan moeten denken om weer een nieuw systeem te moeten leren.” Gelukkig is dat ook niet nodig, want AGP blijft zich ook steeds ontwikkelen waardoor nieuwe functionaliteit altijd voor handen is. En daarmee kunnen de klanten van AGP ook in de toekomst blijven functioneren.

Resultaten

  • Eenvoudig omzetten huurcontract naar koop
  • Koppelingen
  • Automatische facturatie
  • Direct inzage in de beschikbare voorraden.

Wilt u meer te weten komen over hoe onze software u kan helpen, neem contact met ons op.

Lees het hele artikel hier.

//

We kunnen het huurcontact zo omzetten in een opdracht tot koop. Simpel en snel, gewoon in hetzelfde pakket. De mensen van AGP zijn altijd bereid om dingen voor ons uit te zoeken en op te lossen. Na 10 jaar klant, ben ik nog steeds heel blij met de keuze voor AGP Rent.

- Hanneke Klein, Klein Units

 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië