Werken bij Kerridge Commercial Systems

Werken bij Kerridge Commercial Systems

Wij zijn een toonaangevende leverancier van management systemen voor de handelssector. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van gespecialiseerde software, IT-services, consultancy en support van een volledig geïntegreerde oplossing voor groothandel en distributie. Het bedrijf bevindt zich in een spannende ontwikkelingsfase, met vooruitzichten voor substantiële groei.

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben we een prachtig productaanbod. We zijn actief ons team aan het uitbreiden om kansen te benutten en daarom zijn wij altijd op naar gedreven professionals die onze innovatieve, pro-actieve en klantgerichte manier van werken delen. Wij willen dat onze medewerkers kunnen profiteren van de flexibiliteit en de autonomie om je steentje bij te dragen als een individu binnen deze zeer gemotiveerde organisatie.

Het bedrijf streeft ernaar om zekerheid te bieden voor zowel het team als de klanten en uitstekende producten en kwaliteit te bieden. Ons doel is een om een aantrekkelijke werkomgeving te creëren. Daarom bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan teamleden.

Wil jij ons team graag versterken? Ga nu naar onze openstaande vacatures of neem contact op met recruitment@kerridgecs.com voor meer informatie.

Internationale ambities? Bekijk alle vacatures van Kerridge Commercial Systems wereldwijd.

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.