Skip to content
 

Kerridge Commercial Systems Ltd. neemt Compilator over en breidt haar activiteiten uit naar Scandinavië en Noord-Europa

Kerridge Commercial Systems Ltd bredit uit naar Scandinavië

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde ERP en bedrijfsmanagement softwareleverancier voor de distributiesector, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van Compilator (Zweden, Finland en het Verenigd Koninkrijk). De overname van Compilator is een strategische investering voor KCS, die haar strategie van groei in nieuwe regio's en verdere uitbreiding van haar aanbod aan de automotive branche ondersteunt. De gecombineerde KCS organisatie zal een toonaangevende leverancier zijn van business management oplossingen aan bandenleveranciers en groothandels in Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Noord-Amerikaanse markten met meer dan 13.000 vestigingen in de banden- en automotive sector.

KCS is een toonaangevende leverancier van ERP- en bedrijfsmanagementsoftware met meer dan 35.000 klanten wereldwijd, die zich richt op de behoeften van specifieke sectoren zoals bouwmaterialen, automotive aftermarket, techniek, verhuur van machines en apparatuur en andere takken van de handel. De bandensector is een belangrijke markt voor KCS.

Compilator levert al meer dan 25 jaar ERP-oplossingen aan klanten in de bandenindustrie. Compilator is trots op het leveren van een uitstekende service aan zijn klanten. Als onderdeel van de KCS groep heeft Compilator nu toegang tot het volledige assortiment van KCS producten, oplossingen en expertise om nog meer voordelen te bieden aan haar klanten. Met deze overname krijgt de KCS groep er 1.100 klanten met 2.000 vestigingen bij, wat het totaal aantal klanten op meer dan 35.000 wereldwijd brengt.

Ian Bendelow, KCS Chief Executive: "Dit is een belangrijke strategische acquisitie en toegangspoort tot de Scandinavische markt voor KCS. Het Compilator team wordt een integraal onderdeel van de KCS Group en we geloven dat we samen aanzienlijk kunnen groeien in deze belangrijke strategische markt. Als onderdeel van KCS krijgt het Compilator team toegang tot nog meer middelen en oplossingen. Ik ben enthousiast om de mogelijkheden te zien versnellen als we klanten - huidige en toekomstige - de innovatie bieden die ze nodig hebben in een veranderende wereld.

Anders Paulcen, CEO van Compilator: "Al meer dan 25 jaar hebben we gestaag een significante aanwezigheid opgebouwd in de Scandinavische en Britse markt en hebben we een reputatie opgebouwd voor de meest geavanceerde software voor bandenhandelaren. Door onze krachten te bundelen met KCS kunnen we onze aanwezigheid nog verder vergroten en ons aanbod uitbreiden met toegang tot meer expertise en diensten voor onze klanten om hen echt te helpen hun bedrijf vooruit te helpen. We zijn allemaal erg enthousiast om onze krachten te bundelen met KCS en kijken uit naar onze toekomstige groei binnen de groep.

Kerridge Commercial Systems is een internationale bedrijfsspecifieke ERP-leverancier. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en het bedrijf heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten, Afrika en Australië. Het bedrijf bedient meer dan 35.000 klanten in 76 landen met een omzet van meer dan £160 miljoen en meer dan 1.150 medewerkers wereldwijd.

Compilator is een lang gevestigde softwareleverancier die voorziet in de behoeften van de banden- en distributiesector op 2.000 locaties in Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Lees meer over KCS group op www.kerridgecs.com 

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië