Skip to content

GB Business Solutions is gespecialiseerd in het automatiseren van administratieve processen van MKB-bedrijven en wij zorgen ervoor dat zij de handen vrij houden voor écht belangrijke zaken.

Met een focus op groothandel en dienstverlening en een team van ervaren adviseurs en consultants hebben wij in de afgelopen 20 jaar ruim 2500 klanten succesvol bediend.

Speciaal voor groothandel werken bij met het Wholesale ERP.

Wellicht herkent u het wel. Uw (groot)handelsonderneming groeit, maar met uw huidige systemen loopt u tegen de grenzen aan. U wilt investeren om verder te kunnen groeien en uw klanten optimaal te blijven bedienen.

Als u dan investeert in nieuwe systemen wilt u het vooruitzicht hebben dat uw onderneming in de toekomst niet opnieuw belemmerd wordt in de groei, maar daarin juist ondersteund wordt. U wilt een systeem dat u eenvoudig kunt opschalen als dat nodig is, maar ook kunt aanpassen aan veranderende processen.

Investeer dan in Wholesale van Kerridge CS. Een ambitieus en betaalbaar ERP voor iedere (groot)handel.

Met Wholesale van Kerridge CS legt u een belangrijk fundament voor uw organisatie. Dit functierijke ERP fungeert als uw kernsysteem waarin uw belangrijkste processen zoals orderverwerking, logistiek en financiën zijn ondergebracht. Het biedt relevante informatie voor de sturing van uw organisatie. Vanuit dit kernsysteem kan de informatie vervolgens ontsloten worden naar andere systemen zoals bijvoorbeeld een PIM systeem, webwinkel of online marktplaatsen.

Op dit fundament bouwt u verder aan uw organisatie om deze doorlopend te laten aansluiten op de (veranderende) markteisen.

Het implementeren van een toekomstbestendig ERP is cruciaal voor uw groeiambities. De uitdaging hierbij is om vanaf het begin de juiste focus te hebben en niet te snel te verzanden in de details. Wat dat betreft het is net als met het bouwen van een huis. We kunnen ons direct druk maken om de kleur van de keuken of de kranen in de badkamer, maar het belangrijkste is toch echt het leggen van een goed fundament. Dat is ook wat wij met onze aanpak voor ogen hebben.

Bezoek de website voor meer informatie over GB Solutions.

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.