Skip to content


Logres Business Solutions implementeert al meer dan 25 jaar ERP software bij bedrijven. We voelen ons thuis in de no-nonsense wereld van het MKB. Onze focus is gericht op groothandels. Meer dan 600 bedrijven kozen al voor Logres als implementatiepartner. 

Ons bedrijf is al meer dan 20 jaar verbonden aan het ERP-pakket Wholesale en de voorgangers daarvan (Unit4 Wholesale en Unit4 Multivers Extended). Wij zijn dan ook de grootste gecertificeerde partner voor Wholesale in Nederland. We hebben dus ruime ervaring met de mogelijkheden van dit systeem en kunnen u hierin goed adviseren. 

Implementatie

Onze projectaanpak wordt afgestemd op uw onderneming. Wij leren in de praktijk waar bedrijven behoefte aan hebben en ontwikkelen aan de hand hiervan verder. We zijn van nature hands-on en helpen u met het gehele proces. 

Groothandels zijn onze specialiteit. Wij kennen de logistieke uitdagingen waarmee u te maken hebt en begrijpen dat marge en efficiëntie uiterst belangrijk voor u zijn. Daarnaast kennen we ook de wereld van import en export, inclusief de daarmee verbonden uitdagingen op het gebied van buitenlandse valuta en belastingregelingen. 

Full-support

Ook na de implementatie blijven wij beschikbaar. Naast technische consultancy en business consultancy en bieden wij u full-support op dit pakket. Dat betekent dat u ons altijd kunt bellen en dan direct een ervaren medewerker aan de telefoon krijgt die u helpen kan met uw supportvraag over Wholesale. Zo hoeft u nooit langer dan nodig is te wachten en kunt u elke dag zorgeloos gebruik maken van de software.

Neem contact op en ontdek vandaag nog wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

https://www.logres.nl/


 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.