Skip to content

Volledig Warehouse Management

 

Volledig Warehouse Management

Verbeter de efficiëntie en productiviteit

Binnen de handelsbranche draait alles om goederen inkopen en verkopen tegen de hoogst haalbare marges, met de juiste beschikbaarheid en het kunnen leveren van goede klantenservice om uw concurrenten voor te blijven.

Onze volledig geïntegreerde oplossingen zijn ontworpen om het u veel gemakkelijker te maken en u te helpen voorraadniveaus te optimaliseren. Van goederenontvangst tot verzending; processen zijn gestructureerd om de workflow te optimaliseren. Veel groothandels maken ook nog eens gebruik van meerdere magazijnen, verspreid over meerdere filialen en locaties. Een accuraat overzicht van uw voorraad is cruciaal op het juiste product op tijd te kunnen leveren, zonder te hoge voorraden te hoeven aanhouden.

Warehouse Management speelt hierin een belangrijke rol. Met picklocaties, barcodescanning en een goed voorraadmanagement heeft u altijd overzicht van waar uw goederen zich bevinden binnen de supply chain en intern binnen uw bedrijf.

Met de WMS oplossing van Kerridge Commercial Systems (KCS) kan uw handelsbedrijf gestroomlijnder en efficiënter werken en maakt u dagelijkse activiteiten eenvoudiger voor uw medewerkers in het magazijn.

Met onze WMS software kunt u:

  • Workflows optimaliseren
  • Geïntegreerde handheld-apparaten gebruiken zonder additionele software aan te hoeven schaffen - bespaar tijd, verminder het risico op fouten
  • Geautomatiseerde processen oprichten voor ontvangst, wegzetten, aanvullen en leveren
  • Gebruik maken van operators gericht op pick-bins of bulk, pick-to-box of containers indien nodig
  • Ontvangst van verzendingen versnellen dankzij cross-dockfaciliteiten
  • Magazijncapaciteit, zichtbaarheid van voorraden en voorraadtellingsprocessen verbeteren
  • Meerdere magazijnzones maken
  • Geautomatiseerde aanvulling toepassen van voorraad

Neem contact met ons op voor meer informatie over geïntegreerde WMS software voor uw handelsbedrijf

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.