Skip to content

Industriële Onderdelen

 

Eén geïntegreerde oplossing

Innovatieve en flexibele distributiekanalen zijn essentieel voor leveranciers van industriële onderdelen.

Onze software kan u ondersteunen over de breedte van uw bedrijf dankzij een zeer uitgebreide selectie van geïntegreerde functionaliteiten. Ons ERP systeem kan worden geconfigureerd om aan uw vereisten te voldoen, van de keuze aan gewenste functionaliteiten tot hoe het systeem en de dasboards ingericht worden. U kunt selecteren wie toegang heeft tot welke functionaliteit. De software kan u ondersteunen als u handelt vanuit een enkel filiaal, een groeiend bedrijf met meerdere distributie centra, een netwerk van handelsfilialen maar ook bij een webshop. Van 5 gebruikers tot enkele duizenden – onze oplossingen helpen u om uw bedrijf te laten groeien ongeacht de grootte.

Snelle verkooporder verwerking

Het systeem ondersteunt uw verkoopteam onderweg, aan de telefoon en aan de balie. Onze gebruikersvriendelijke ePOS, eenvoudige offerte processen, klant-specifieke prijsmogelijkheden, kruisverkopen en het aanbod van alternatieve producten zorgen ervoor dat geen enkele verkoopkans gemist wordt dankzij snelle order invoer.

Werkorders & assemblage – Efficiënt en winstgevend

Met Werkorders kunt u snel en gemakkelijk grondstoffen omzetten in waardevolle eindproducten. Het omvat alle belangrijke elementen van een opdrachtorder waaronder middelen, tijd, proces, afval, uitval en het inzetten van materialen en diensten van derden. U kunt zodoende één of meerdere eindproducten produceren die zich in verschillende productiefases bevinden met een enkele werkorder.

We functionaliteit voor werkorders is waardevol ongeacht of u productverbeteringen doorvoert bij bestaande voorraad, bij verkoop van standaardproducten waarbij door uw processen waarde wordt toegevoegd of het creëren van orders volgens specifieke klantwensen.

Onze software herkent losse componenten en geassembleerde producten en houdt bij wanneer deze besteld en geleverd zijn, zodat het gemakkelijk is aan specifieke klanteisen te voldoen.

Uitgebreide business intelligence

Ingebouwde Business Intelligence geeft u helder inzicht in uw bedrijf door uw totale prestaties te meten en te monitoren. Met aanpasbare dashboards heeft u een compleet overzicht van de verkopen, orders, voorraad, leveranciers, crediteuren, debiteuren en bedrijfsfinanciën. Informatie wordt opgeslagen in een grafische display en data heeft volledige drill down mogelijkheden. KPI rapportage tools zijn aangepast aan elk onderdeel van uw bedrijf door gebruik te maken van aanpasbare dasboards.

Download een brochure

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië