Groothandel

De Groothandel in een Concurrerende Markt

Terwijl de fundamenten van de groothandel handel nog steeds betrekking hebben op het breken van bulk en verkopen aan de detailhandel, is de markt in een hoog tempo steeds breder en complexer geworden.

Detailhandelaren die groothandelsprijzen doorvoeren in een concurrerende markt vormen een uitdaging, maar de groothandel kan hier bij blijven door effectievere inkoop, het onderhouden van goede relaties met fabrikanten en andere leveranciers en zij kunnen zoeken naar nieuwe bronnen voor inkoop wereldwijd.

Onze ERP oplossing helpt de groothandel beter te onderhandelen en kostprijzen te beheren, met efficiënt inkopen, voorraad just-in-time realisatie, het verminderen van handelingen en optimalisatie van distributie. Inzicht over de gehele toeleveringsketen maakt betere controle over uw uitgebreide productaanbod mogelijk, wat essentieel is om klanten keuze en beschikbaarheid te bieden.

  • Eén Geïntegreerde Oplossing

  • Schaalbaar

  • Flexibel

  • Lokaal of in de Cloud

Met meer dan 40 jaar ervaring in de handelssector, zijn onze technische experts leiders in handels en management technologieën voor uw branche. Onze innovatieve en flexibele aanpak verzekert een samenwerking voor een lange termijn met onze klanten.

Hebt u een groothandel en wilt u meer weten over onze volledig geïntegreerde ERP oplossing? Download nu onze brochure.

Download Brochure

 

Kerridge CS neemt toonaangevende ERP leverancier AGP over

Read more.

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.