Projecten

 

Projecten

Het gebruik van de juiste software ondersteunt de dagelijkse werkprocessen binnen uw organisatie en geeft ruimte voor groei en ontwikkeling. Onze software is een functionele en veelzijdige oplossing voor projectmatig werkende bedrijven en projectgestuurde organisaties. Het biedt een totaaloplossing voor acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning, met registratie van service en onderhoud op de geleverde projecten. Voor verkoop-of productieactiviteiten, biedt het systeem bijpassende modules; net als een geïntegreerde financiële administratie. Dankzij de integratie van alle modules, hoeft u gegevens maar één keer in te voeren en kunt u deze binnen het hele systeem raadplegen.

Webintegratie

Producenten, groothandels, projectmatig werkende bedrijven en projectgestuurde organisaties gebruiken internet steeds meer voor het koppelen van systemen. Onze projectsoftware biedt tal van koppelingsmogeljikheden en inleesfuncties. Deze ontwikkelingen betekenen voor u dat het onderhoud van een artikelbestand met een actueel prjisinformatiesysteem aanzienlijk eenvoudiger wordt en inkooporders elektronisch kunnen worden aangeboden aan de groothandel en/of leverancier.

Onze software helpt u:

  • Met efficiënt werken door digitale werkbonnen
  • Vastleggen van zowel voor- als nacalculatiegegevens per deelproject of productieopdracht

  • Uren kunnen door de medewerker op het web worden ingevuld en daarna direct worden geautoriseerd

  • Klanten kunnen zelf op uw website inloggen en bijvoorbeeld storingen melden

  • Centraal en digitaal documenten opslaan en koppelen aan relaties, orders, facturen en offertes

Optimaal projectbeheer

U heeft altijd en overal real-time inzicht in uw projecten, bijbehorende gegevens en documenten, optimale inzet van uw medewerkers en u kunt opdrachtgevers informeren over de voortgang, tijdig inkopen tegen de laagste prijzen, concurrerend calculeren en nacalculaties maken per project. Het zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die uw projecten succesvol en winstgevend maken. Ook ontwikkelingen zoals supply chain management, serviceconcepten en preventief onderhoud worden vandaag de dag steeds belangrijker.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze software? Neem contact met ons op of download een brochure

Download een brochure Contact opnemen

 

AGP Business Software verder onder naam Kerridge Commercial Systems

Read more.

AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems.