Skip to content

Tile Distribution Software

 

Uitstekende software voor de tegelbranche

Onze volledig geïntegreerde bedrijfssoftware heeft een bewezen staat van dienst in de tegelverspreidingsindustrie. Het kan uw bedrijf de mogelijkheid bieden om voorraadbewegingen te beheren en bij te houden, terwijl uw medewerkers tijd en middelen hebben om uitstekende klantenservice te bieden.

Onze tegeldistributiesoftware biedt uw bedrijf de capaciteit om informatie snel en accuraat te benaderen - u hoeft geen tijd te besteden aan het doorzoeken van gegevens in verschillende delen van het systee.

Een geïntegreerde oplossing

Eenvoudig te installeren en uit te voeren, elke module kan naadloos worden geïntegreerd in onze software voor tegel distributie, en omvat elk aspect van financiën, handel, logistiek en beheer. Ons systeem is schaalbaar en zorgt ervoor dat uw bedrijf kan groeien en betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

Klantgerichtheid, of het nu gaat om detailhandel of groothandel.

Met op internet gebaseerde implementatie mogelijk gemaakt, kunnen uw medewerkers zich richten op wat zij het beste doen: klanten bedienen. Het vermogen om het hoofd te bieden aan handelsactiviteiten en aan winkelbedrijven, betekent dat het systeem kan inspelen op verschillende soorten eisen van uw klanten.

M2-calculators zorgen ervoor dat u precies kunt zien hoeveel voorraad uw klant op dat moment nodig heeft. Naadloze verkoop aan magazijninteractie versnelt uw transactieprocessen en doordat CRM alle gegevens bijhoudt, is de kans op upsell gemaximaliseerd..

Multi-branch operaties

Wij zorgen ervoor dat uw tegeldistributiebedrijf over verschillende branches kan handelen; realtime zichtbaarheid betekent dat uw personeel de gegevens kan zien die ze nodig hebben en kan dienovereenkomstig actie ondernemen om effectiever gebruik te maken van aandelen.

Batch-managed producten zijn over de hele linie zichtbaar en met geïntegreerd afdrukken in zachte vorm zien alle documenten er professioneel uit, terwijl magazijnpicknotities zorgen voor een snelle orderafhandeling.

Meer te weten komen?

Vraag een demo aan Download een brochure

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.

Regionale Websites:
Nederland | België | Zuid Afrika | Kenia | VK, Hoofdkantoor | Ierland | VS en Canada | Australië