Skip to content

Snel contracten en subcontracten aanm

 

Snel contracten en subcontracten aanmaken

Snel kunnen schakelen zonder fouten

Met jarenlange ervaring in de branche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel en eenvoudig een verhuurcontract te kunnen aanmaken, nauwkeurig en overzichtelijk. De koppeling met onze e-commerce oplossing maakt het dat u altijd en overal uw klant van dienst kunt zijn.

Binnen onze software kunnen deze verhuurcontracten worden opgedeeld in sub-contracten. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld binnen de evenementenbranche 1 contract te kunnen verdelen over verschillende locaties binnen het evenement. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste goederen of mensen kunt inzetten op de juiste plaats.

Ook lang- en kortlopende contracten met tussentijdse wijzigingen vormen een belangrijk onderdeel binnen het systeem. Het tussentijds kunnen wijzigen van bestaande opdrachten maakt u als leverancier flexibel en een echte partner voor uw klanten.

  • Snel en eenvoudig een contract aanmaken
  • Geïntegreerde e-Commerce oplossing voor 24/7 verhuur
  • Bestaande opdrachten kunnen tussentijds gewijzigd worden
  • Contracten (automatisch) verlengen
  • Contracten kunnen opgedeeld worden in sub-contracten

Wilt u ook tijd besparen en efficiënter uw goederen of diensten verhuren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Download een brochure Vraag een demo aan

 

ERP software voor uw handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen u bij uw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.