Skip to content
 

Kuipers hout en bouwmaterialen Wolvega Live op K8

Kuipers_Wolvega_Kerridgecs

“Kuipers Bouwmaterialen, klant sinds 2016, heeft Houthandel Mendel B.V. te Wolvega overgenomen en heeft daarmee haar 6e vestiging geopend onder de naam Kuipers Bouwmaterialen Wolvega B.V.”

Kuipers Bouwmaterialen maakt al jaren succesvol gebruik van onze ERP oplossing K8 voor haar andere 5 vestigingen. De flexibiliteit van K8 kenmerkt zich door de eenvoud waarmee Kuipers het systeem kon implementeren voor het nieuwe filiaal. Dit is een groot pluspunt van K8: eenvoudig filialen toevoegen op het moment dat een bedrijf groeit of uitbreid met nieuwe vestigingen – nationaal of internationaal.

Vanuit KCS is er op afstand minimale ondersteuning nodig geweest voor de implementatie van het nieuwe filiaal en de inrichting hiervan. Het team van Kuipers heeft zelf het grootste deel van de implementatie zelf gedaan.

“De overname van Houthandel Mendel past goed in onze strategie om lokaal sterk vertegenwoordigd te zijn en hiermee onze geografische dekking, en daarmee de service naar onze klanten, in noordoost Nederland verder uit te breiden.” Robert Kuiper, Kuipers Bouwmaterialen.

Wij feliciteren Kuipers Bouwmaterialen met deze mooie uitbreiding van haar activiteiten en vestigingen en wensen het team veel succes!

https://www.kuipers-bmh.nl/

Lees het succesverhaal van Kuipers Bouwmaterialen

 

ERP software voor je handelsbedrijf

Handelssoftware

Alle modules binnen ons ERP systeem zijn ontwikkeld voor de handel en ondersteunen je bij jouw belangrijkste taken als inkoopmanagement, voorraadbeheer, verkoop en service.